20/06/2021 20/06/2021 Στις 19 Ιουνίου 2021 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ναϊρόμπι κ. Μακάριος επισκέφθηκε τον υπό ανέγερση Άγιο Δαβίδ. Εκεί τον υποδέχτηκε ο εφημέριος του Ναού π. Ιγνάτιος ενώ ο Σεβασμιώτατος προσκλήθηκε να τοποθετήσει τον θεμέλιο λίθο σε μια νέα Εκκλησία που θα ξεκινήσει σύντονα να κατασκευάζεται. “Σήμερα είναι μια σπουδαία μέρα για εμάς, να έρθουμε και να...
20 Ιουνίου, 2021 - 10:09
Τελευταία ενημέρωση: 20/06/2021 - 10:12

Θεμελίωσε Ναό ο Μητροπολίτης Ναϊρόμπι Μακάριος

Διαδώστε:
Θεμελίωσε Ναό ο Μητροπολίτης Ναϊρόμπι Μακάριος

Στις 19 Ιουνίου 2021 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ναϊρόμπι κ. Μακάριος επισκέφθηκε τον υπό ανέγερση Άγιο Δαβίδ. Εκεί τον υποδέχτηκε ο εφημέριος του Ναού π. Ιγνάτιος ενώ ο Σεβασμιώτατος προσκλήθηκε να τοποθετήσει τον θεμέλιο λίθο σε μια νέα Εκκλησία που θα ξεκινήσει σύντονα να κατασκευάζεται.

“Σήμερα είναι μια σπουδαία μέρα για εμάς, να έρθουμε και να βάλουμε το θεμέλιο λίθο αυτής της όμορφης Εκκλησίας που θα αφιερωθεί στον Άγιο Δαβίδ. Σας ευχαριστώ για την αφοσίωσή σας σε αυτό το έργο. Δεχόμαστε τα θαύματα του Αγίου Δαβίδ τώρα, φανταστείτε όταν η Εκκλησία είναι καθαγιασμένη και έτοιμη για Θεία Λειτουργία τις ευλογίες που λαμβάνουμε από τον Κύριο μας” ανέφερε μεταξύ άλλων ο Μητροπολίτης και πρόσθεσε “Όλη η περιοχή θα είναι ευλογημένη και αγιασμένη όταν βάλουμε τα Ιερά Λείψανα του Αγίου σε αυτόν τον Ναό”.

“Μακάρι ο Άγιος Δαβίδ να μας σώσει όλους” ευχήθηκε στο τέλος ο Μητροπολίτης. ′

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων