13/12/2019 13/12/2019 Πρόκειται για ένα κοντέινερ που έφερε χαμόγελα, είναι ένα κοντέινερ που δίνει το “φιλί της ζωής” στα φτωχά παιδιά της Μαδαγασκάρης που περιμένουν να εορτάσουν και εκείνα τα Χριστούγεννα αντιμετωπίζοντας τις καθημερινές κακουχίες και δίνοντας μάχη για επιβίωση. “Μεγάλη η αναμονή. Μήνες μέχρι τα κοντέινερ να φτάσουν στην όντως μακρινή Νότιο Μαδαγασκάρη. Κούτες με τρόφιμα,...
13 Δεκεμβρίου, 2019 - 18:23
Τελευταία ενημέρωση: 13/12/2019 - 20:23

Το κοντέινερ- “φιλί της ζωής” για τα φτωχά παιδιά της Μαδαγασκάρης

Διαδώστε:
Το κοντέινερ- “φιλί της ζωής” για τα φτωχά παιδιά της Μαδαγασκάρης
Πρόκειται για ένα κοντέινερ που έφερε χαμόγελα, είναι ένα κοντέινερ που δίνει το “φιλί της ζωής” στα φτωχά παιδιά της Μαδαγασκάρης που περιμένουν να εορτάσουν και εκείνα τα Χριστούγεννα αντιμετωπίζοντας τις καθημερινές κακουχίες και δίνοντας μάχη για επιβίωση. “Μεγάλη η αναμονή. Μήνες μέχρι τα κοντέινερ να φτάσουν στην όντως μακρινή Νότιο Μαδαγασκάρη. Κούτες με τρόφιμα, ρούχα, είδη πρώτης ανάγκης, πριν προλάβουν να ανοιχθούν ήδη μοιράστηκαν σε όλους. Η ανάγκη τεράστια, η χαρά μεγαλύτερη, το ευχαριστώ σε γλώσσα αλλόκοσμη. Κάπου εκεί, ο μικρός μου γείτονας, το παιδί που μένει δίπλα στο αυτοσχέδιο επισκοπείο μας, έκανε γενναία βουτιά στο βουνό των παιχνιδιών. Με αγωνία. Δεν τον ένοιαζε η τροφή, τα φάρμακα, τα ρούχα παρά το γεγονός ότι ήθελε να διασώσει την παιδικότητά του. Και τα κατάφερε. Πήρε ότι πιο μεγάλο, ένα γιγάντιο λαγό, τον οποίο κάποιο ελληνόπουλο βαρέθηκε. Τον αγκάλιασε, τον φίλησε, του μιλάει συνεχώς. Μου είπε ότι θα το προσέχει. Οξύμωρο. Μάλλον το υπερμεγέθες παιχνίδι (σ.σ. φώτο) θα προσέχει τον πολύ μικρό νέο φίλο του και σας ευχαριστώ γι’ αυτό!” αναφέρει και προκαλεί έκδηλη συγκίνηση ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Τολιάρας και Μαδαγασκάρης κ. Πρόδρομος στη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης της εν λόγω επισκοπής. 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων