08/06/2023 08/06/2023 Για τρίτη ημέρα συνεχίστηκαν χθες οι εργασίες της σύναξης των κληρικών της Δαμασκού οι οποίες διεξάγονται με την ευλογία του Πατριάρχη Αντιοχείας κ.κ. Ιωάννη.  Η χθεσινή ημέρα ξεκίνησε με προσευχή και εν συνεχεία οι κληρικοί συζήτησαν για ποιμαντικά ζητήματα στηριζόμενοι στη βιβλική μαρτυρία και τη διαχρονική της ισχύ στον θεσμό της Εκκλησίας. Το απόγευμα της...
08 Ιουνίου, 2023 - 11:11
Τελευταία ενημέρωση: 08/06/2023 - 12:30

Για την εν Χριστώ ζωή μίλησε στους ιερείς της Δαμασκού ο Πατριάρχης Ιωάννης

Διαδώστε:
Για την εν Χριστώ ζωή μίλησε  στους ιερείς της Δαμασκού ο Πατριάρχης Ιωάννης

Για τρίτη ημέρα συνεχίστηκαν χθες οι εργασίες της σύναξης των κληρικών της Δαμασκού οι οποίες διεξάγονται με την ευλογία του Πατριάρχη Αντιοχείας κ.κ. Ιωάννη. 

Η χθεσινή ημέρα ξεκίνησε με προσευχή και εν συνεχεία οι κληρικοί συζήτησαν για ποιμαντικά ζητήματα στηριζόμενοι στη βιβλική μαρτυρία και τη διαχρονική της ισχύ στον θεσμό της Εκκλησίας.

Το απόγευμα της Τετάρτης, 7 Ιουνίου, στη σύναξη παραβρέθηκε ο Πατριάρχης Αντιοχείας κ.κ. Ιωάννης ο οποίος μίλησε στους ιερείς για την εν Χριστώ ζωή μέσα στις ποικίλες προκλήσεις του σήμερα. “Η ζωή μας όλη περιστρέφεται γύρο από τον Χριστό. Από Αυτόν πηγάζει η ζωή και οφείλουμε με τη δική μας φροντίδα να τη μεταδίδουμε στους πιστούς”, είπε ο Μακαριώτατος.

Ακολούθησε εποικοδομητικός διάλογος και ανταλλαγή απόψεων μεταξύ του Προκαθημένου της εν Αντιοχεία Εκκλησίας και των ιερέων.

Δείτε επίσης: 

Ο Πατριάρχης Αντιοχείας στην έναρξη της σύναξης των κληρικών της Δαμασκού

Ο Πατριάρχης Αντιοχείας στη δεύτερη ημέρα Σύναξης των κληρικών της Δαμασκού

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων