05/06/2020 05/06/2020 Για 5η συνεχόμενη χρονιά, η Ιερά Μητρόπολη του Λόβετς, του Πατριαρχείου της Βουλγαρίας, συνεχίζει να υλοποιεί παιδικές ορθόδοξες εκδόσεις με τον τίτλο «Για τα Παιδιά της Βουλγαρίας». Η πρωτοβουλία ξεκίνησε με τη δημοσίευση στα Βουλγαρικά του «Ευαγγέλιο για τα Παιδιά» και αργότερα περιελάμβανε παιδικά βιβλία αφιερωμένα σε Βουλγάρους και σύγχρονους αγίους, σε μια εκδοχή προσαρμοσμένη...
05 Ιουνίου, 2020 - 8:57
Τελευταία ενημέρωση: 05/06/2020 - 8:23

“Για τα Παιδιά της Βουλγαρίας”

Διαδώστε:
“Για τα Παιδιά της Βουλγαρίας”

Για 5η συνεχόμενη χρονιά, η Ιερά Μητρόπολη του Λόβετς, του Πατριαρχείου της Βουλγαρίας, συνεχίζει να υλοποιεί παιδικές ορθόδοξες εκδόσεις με τον τίτλο «Για τα Παιδιά της Βουλγαρίας».
Η πρωτοβουλία ξεκίνησε με τη δημοσίευση στα Βουλγαρικά του «Ευαγγέλιο για τα Παιδιά» και αργότερα περιελάμβανε παιδικά βιβλία αφιερωμένα σε Βουλγάρους και σύγχρονους αγίους, σε μια εκδοχή προσαρμοσμένη για το παιδικό κοινό.
Τα προσεγμένα κείμενα και η εντυπωσιακή εικονογράφηση οδηγούν τους νεαρούς αναγνώστες στα βήματα των αγαπημένων αγίων, τους λένε για την υπέροχη ζωή τους, που γεμάτη αγάπη για τον Θεό και τους ανθρώπους, με χριστιανική αρετή και αφοσίωση.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων