10/10/2019 10/10/2019 Για τρίτη διαδοχική χρονιά πραγματοποιείται φέτος φιλανθρωπικό παζάρι για την στήριξη των παιδιών με καρκίνο, από το Τμήμα Πολιτισμού και Εκπαίδευσης της Βουλγαρικής Ορθοδόξου Εκκλησίας. Την πρωτοβουλία αυτή στηρίζει το κοινοβούλιο της χώρας. Σε σχετική εκδήλωση που διεξήχθη στο κοινοβούλιο χθες Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2019, ο Σεβ. Μητροπολίτης Λόβετς κ. Γαβριήλ, επικεφαλής του Τμήματος Πολιτισμού και...
10 Οκτωβρίου, 2019 - 12:25
Τελευταία ενημέρωση: 10/10/2019 - 16:12

Η Εκκλησία της Βουλγαρίας κοντά στα παιδιά με καρκίνο

Διαδώστε:
Η Εκκλησία της Βουλγαρίας κοντά στα παιδιά με καρκίνο

Για τρίτη διαδοχική χρονιά πραγματοποιείται φέτος φιλανθρωπικό παζάρι για την στήριξη των παιδιών με καρκίνο, από το Τμήμα Πολιτισμού και Εκπαίδευσης της Βουλγαρικής Ορθοδόξου Εκκλησίας.

Την πρωτοβουλία αυτή στηρίζει το κοινοβούλιο της χώρας.

Σε σχετική εκδήλωση που διεξήχθη στο κοινοβούλιο χθες Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2019, ο Σεβ. Μητροπολίτης Λόβετς κ. Γαβριήλ, επικεφαλής του Τμήματος Πολιτισμού και Εκπαίδευσης, επισήμανε μεταξύ άλλων ότι μέσω της πρωτοβουλίας αυτής έχουν συγκεντρωθεί πάνω από 9200 ευρώ (18000 λέβα).

Τα χρήματα που συγκεντρώνονται διατίθενται στην Παιδιατρική Κλινική Αιματολογίας και Ογκολογίας στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στη Σόφια.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων