23/12/2020 23/12/2020 Περισσότερα από τρία εκατομμύρια λέβα (περίπου 1,5 εκατ. ευρώ) έχει διαθέσει η κυβέρνηση της Βουλγαρία, στην Ορθόδοξη Εκκλησία της χώρας για εργασίες επισκευής και αποκατάστασης ιερών ναών και άλλων κτηρίων. Όπως αναφέρθηκε χθες κατά τη διάρκεια του Υπουργικού Συμβουλίου στη Σόφια μέχρι στιγμής έχουν διατεθεί μεταξύ άλλων 2,2 εκατ. λέβα για το  κτίριο της Θεολογικής Σχολής στο...
23 Δεκεμβρίου, 2020 - 11:53
Τελευταία ενημέρωση: 23/12/2020 - 12:06

Η κυβέρνηση της Βουλγαρίας στηρίζει την Εκκλησία

Διαδώστε:
Η κυβέρνηση της Βουλγαρίας στηρίζει την Εκκλησία

Περισσότερα από τρία εκατομμύρια λέβα (περίπου 1,5 εκατ. ευρώ) έχει διαθέσει η κυβέρνηση της Βουλγαρία, στην Ορθόδοξη Εκκλησία της χώρας για εργασίες επισκευής και αποκατάστασης ιερών ναών και άλλων κτηρίων.

Όπως αναφέρθηκε χθες κατά τη διάρκεια του Υπουργικού Συμβουλίου στη Σόφια μέχρι στιγμής έχουν διατεθεί μεταξύ άλλων 2,2 εκατ. λέβα για το  κτίριο της Θεολογικής Σχολής στο Πανεπιστήμιο της Σόφιας,  300.000 λέβα για τον καθεδρικό ναό της Κοίμησης της Θεοτόκου στη Βάρνα και περίπου 200.000 λέβα για την εκκλησία του Αγίου Προκοπίου επίσης στη Βάρνα.

“Ευχαριστώ όλους τους κληρικούς που επισκέπτονται τα ιατρικά ιδρύματα και υποστηρίζουν τους ασθενείς με πίστη, θάρρος και δύναμη”, δήλωσε από την πλευρά του ο πρωθυπουργός της Βουλγαρίας Μπόικο Μπορίσοφ.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων