18/08/2022 18/08/2022 Με τίτλο: «ἐν τῇ Κοιμήσει τὸν κόσμον οὐ κατέλιπες Θεοτόκε» κυκλοφόρησε το δεύτερο τεύχος του περιοδικού «Επισκοπική Φωνή» για το 2022, προς τιμήν της εορτής της Κοιμήσεως της Θεοτόκου. Στο νέο τεύχος της περιοδικής έκδοσης της Ιεράς Μητροπόλεως Σοφίας θα βρείτε την ομιλία του Μακαριωτάτου Πατριάρχη Βουλγαρίας κ.κ. Νεοφύτου για την θεομητορική εορτή, άρθρα για...
18 Αυγούστου, 2022 - 14:43
Τελευταία ενημέρωση: 18/08/2022 - 14:48

Κυκλοφόρησε η «Επισκοπική Φωνή»

Διαδώστε:
Κυκλοφόρησε η «Επισκοπική Φωνή»

Με τίτλο: «ἐν τῇ Κοιμήσει τὸν κόσμον οὐ κατέλιπες Θεοτόκε» κυκλοφόρησε το δεύτερο τεύχος του περιοδικού «Επισκοπική Φωνή» για το 2022, προς τιμήν της εορτής της Κοιμήσεως της Θεοτόκου.

Στο νέο τεύχος της περιοδικής έκδοσης της Ιεράς Μητροπόλεως Σοφίας θα βρείτε την ομιλία του Μακαριωτάτου Πατριάρχη Βουλγαρίας κ.κ. Νεοφύτου για την θεομητορική εορτή, άρθρα για τη θεολογία, την εκκλησιαστική μουσική και την εικονογραφία της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, μια συνέντευξη με τον Αρχιμανδρίτη Βαρθολομαίο, ηγούμενο της Ιεράς Μονής Εσφιγμένου Αγίου Όρους, ρεπορτάζ από την επίσημη υποδοχή στη Σόφια των ιερών λειψάνων των αγίων αυταδέλφων και ισαποστόλων Κυρίλλου και Μεθοδίου, υλικό για τον Άγιο Παΐσιο τον Χιλανδαρινό και την Ιστορία της Σλαβονικής Βουλγαρίας, καθώς και χριστιανική ποίηση και ιστορίες, υλικό παιδικής δημιουργικότητας και εκκλησιαστικά νέα.

Το περιοδικό έχει τιμή πώλησης 10 λέβα (5 ευρώ) και περιέχει 112 έγχρωμες σελίδες σε μεγάλο μέγεθος με πολυτελές εξώφυλλο. Μπορεί να αγοραστεί από τις εκκλησίες και τα μοναστήρια της Μητροπόλεως.

Επικοινωνία: Σόφια, Kaloyan 7, όροφος 1, δωμάτιο 7, τηλέφωνο: 02/ 987 74 89, 0879 259 293.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων