12/08/2022 12/08/2022 Tην προσοχή κληρικών, λαϊκών και του προσωπικού των ιερών ναών εφιστά ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρούσε κ. Ναούμ, σε σχέση με το φαινόμενο κλήσεων από αγνώστους που παριστάνουν Επισκόπους και Αξιωματούχους, αναζητώντας απόρρητες πληροφορίες.  Στην ανακοίνωσή του, ο Σεβασμιώτατος ζητά από τους κληρικούς, αλλά και το διοικητικό προσωπικό του Πατριαρχείου Βουλγαρίας, να μην απαντούν σε κλήσεις...
12 Αυγούστου, 2022 - 9:52
Τελευταία ενημέρωση: 12/08/2022 - 10:00

Μητροπολίτης Ρούσε: Προσοχή στις τηλεφωνικές απάτες!

Διαδώστε:
Μητροπολίτης Ρούσε: Προσοχή στις τηλεφωνικές απάτες!

Tην προσοχή κληρικών, λαϊκών και του προσωπικού των ιερών ναών εφιστά ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρούσε κ. Ναούμ, σε σχέση με το φαινόμενο κλήσεων από αγνώστους που παριστάνουν Επισκόπους και Αξιωματούχους, αναζητώντας απόρρητες πληροφορίες. 

Στην ανακοίνωσή του, ο Σεβασμιώτατος ζητά από τους κληρικούς, αλλά και το διοικητικό προσωπικό του Πατριαρχείου Βουλγαρίας, να μην απαντούν σε κλήσεις στις οποίες δεν φαίνεται ο καλών αριθμός, να μην παρέχουν καμία επίσημη ενημέρωση τηλεφωνικά και σε περίπτωση κλήσεων από ύποπτους αριθμούς, να ειδοποιούν αμέσως τις αρχές του Υπουργείου Εσωτερικών!

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρούσε προέβη στην ανωτέρω ανακοίνωση, αφού ήρθε εις γνώσιν του ότι πραγματοποιούνται συχνά κλήσεις σε εκκλησιαστικά τμήματα κατά τόπους και σε διάφορους κληρικούς από άγνωστα πρόσωπα που παριστάνουν Επισκόπους, κληρικούς και εκκλησιαστικούς αξιωματούχους, που αναζητούν πληροφορίες ή τηλέφωνα άλλων κληρικών και εκκλησιαστικών στελεχών με άγνωστο σκοπό…

Επιμέλεια: Ευγενία Δίτσα

Πηγή: bg-patriarshia.bg

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων