15/10/2019 15/10/2019 Τα 74α  γενέθλιά του εορτάζει σήμερα ο Πατριάρχης Βουλγαρίας κ.κ. Νεόφυτος, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Πατριαρχείου. Με αφορμή το γεγονός ετελέσθη Θεία Λειτουργία στην ιστορική Ιερά Μονή του Τρογιάν, και ακολούθησε   ειδική δέηση υπέρ υγείας και μακροημέρευσης του Πατριάρχου. Εξ ονόματος του Κλήρου της Επισκοπής της Σόφιας, ο Επίσκοπος Μπελογκραντσίκ , κ  Πολύκαρπος, βοηθός...
15 Οκτωβρίου, 2019 - 12:57

Ο Πατριάρχης Νεόφυτος εορτάζει τα 74α γενέθλιά του

Διαδώστε:
Ο Πατριάρχης Νεόφυτος εορτάζει τα 74α γενέθλιά του

Τα 74α  γενέθλιά του εορτάζει σήμερα ο Πατριάρχης Βουλγαρίας κ.κ. Νεόφυτος, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Πατριαρχείου.

Με αφορμή το γεγονός ετελέσθη Θεία Λειτουργία στην ιστορική Ιερά Μονή του Τρογιάν, και ακολούθησε   ειδική δέηση υπέρ υγείας και μακροημέρευσης του Πατριάρχου.

Εξ ονόματος του Κλήρου της Επισκοπής της Σόφιας, ο Επίσκοπος Μπελογκραντσίκ , κ  Πολύκαρπος, βοηθός του Πατριάρχη δήλωσε μεταξύ άλλων:

«Ευλογημένα τα 74 έτη σας. Χρόνια πνευματικής εργασίας και καλό παράδειγμα για όλους μας. Ο Θεός να συνεχίσει να σας ευλογεί με  την αγάπη και τη χάρη Του έτσι ώστε οι μέρες σας να είναι πολλές και γόνιμες»

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων