15/06/2019 15/06/2019 Τον Πατριάρχη Βουλγαρίας κ.κ. Νεόφυτο επισκέφτηκε χθες η συνοδική χορωδία του Πατριαρχείου Μόσχας και ο Αλεξέι Πουζακόφ που είναι ο Διευθυντής της χορωδίας. Ο Πατριάρχης κ.κ. Νεόφυτος υποδέχτηκε την ομάδα της επαγγελματικής ρωσικής χορωδίας στην αίθουσα του Μητροπολιτικού Ναού της Σόφιας και ευλόγησε τους τριάντα νέους και νέες που συμμετείχαν στο Διεθνές Φεστιβάλ Μουσικής Εκκλησίας στο...
15 Ιουνίου, 2019 - 15:34
Τελευταία ενημέρωση: 15/06/2019 - 15:37

Ρωσική Χορωδία στον Πατριάρχη Βουλγαρίας

Διαδώστε:
Ρωσική Χορωδία στον Πατριάρχη Βουλγαρίας

Τον Πατριάρχη Βουλγαρίας κ.κ. Νεόφυτο επισκέφτηκε χθες η συνοδική χορωδία του Πατριαρχείου Μόσχας και ο Αλεξέι Πουζακόφ που είναι ο Διευθυντής της χορωδίας. Ο Πατριάρχης κ.κ. Νεόφυτος υποδέχτηκε την ομάδα της επαγγελματικής ρωσικής χορωδίας στην αίθουσα του Μητροπολιτικού Ναού της Σόφιας και ευλόγησε τους τριάντα νέους και νέες που συμμετείχαν στο Διεθνές Φεστιβάλ Μουσικής Εκκλησίας στο Πομόριε της Βουλγαρίας.

«Ήμουν πολύ χαρούμενος που άκουσα την υπέροχη παράσταση σας», είπε ο κ. Νεόφυτος απευθυνόμενος στη Ρωσική χορωδία και τους ευχαρίστησε για αυτή την επίσκεψη, ενώ τους ευχήθηκε να είναι υγιείς για να δοξάζουν τον Θεό όπως τόνισε χαρακτηριστικά.

Για τις φωτογραφίες πατήστε εδώ

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων