29/08/2019 29/08/2019 Τη Θεολογική Σχολή “Αγ. Κύριλλος και Μεθόδιος” στην Φιλιππούπολη επισκέφθηκε ο Πρωθυπουργός της Βουλγαρίας, κ. Μπόικο Μπορίσοφ. Ο Βούλγαρος πρωθυπουργός συναντήθηκε με τον Μητροπολίτη Πλόβδιβ (Φιλιππουπόλεως) κ. Νικόλαο. Ο κ. Μπορίσωφ είδε από κοντά τα έργα αποκατάστασης στην Σχολή, τα οποία πραγματοποιούνται ύστερα από εκταμίευση σημαντικού ποσού που αποφάσισε το υπουργικό συμβούλιο. Ο Μητροπολίτης κ....
29 Αυγούστου, 2019 - 10:32

Στην Θεολογική Σχολή Φιλιππούπολης ο Μπ. Μπορίσοφ

Διαδώστε:
Στην Θεολογική Σχολή Φιλιππούπολης ο Μπ. Μπορίσοφ

Τη Θεολογική Σχολή “Αγ. Κύριλλος και Μεθόδιος” στην Φιλιππούπολη επισκέφθηκε ο Πρωθυπουργός της Βουλγαρίας, κ. Μπόικο Μπορίσοφ.
Ο Βούλγαρος πρωθυπουργός συναντήθηκε με τον Μητροπολίτη Πλόβδιβ (Φιλιππουπόλεως) κ. Νικόλαο.
Ο κ. Μπορίσωφ είδε από κοντά τα έργα αποκατάστασης στην Σχολή, τα οποία πραγματοποιούνται ύστερα από εκταμίευση σημαντικού ποσού που αποφάσισε το υπουργικό συμβούλιο.
Ο Μητροπολίτης κ. Νικόλαος ευχαρίστησε τον πρωθυπουργό για τη βοήθειά του και την κρατική χρηματοδότηση για την επιδιόρθωση της Σχολής.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων