05/09/2019 05/09/2019 “Μην κρίνετε κανέναν” αναφέρει στο μήνυμά του ο Καθολικός Πατριάρχης Γεωργίας κ.κ. Ηλίας και προσθέτει ότι δεν είναι δουλειά κανενός να προσπαθεί να αλλάξει κάποιον. Ο Προκαθήμενος της Εκκλησίας της Γεωργίας τονίζει ότι δεν μπορούμε να αναγκάσουμε κανέναν να εγκαταλείψει τις κακές συνήθειες, να κόψει το κάπνισμα, το ποτό, τα ναρκωτικά, τη νυχτερινή ζωή. “Η αλλαγή...
05 Σεπτεμβρίου, 2019 - 10:05
Τελευταία ενημέρωση: 05/09/2019 - 10:20

Πατρ. Ηλίας: Να μην κρίνετε, να προσεύχεστε

Διαδώστε:
Πατρ. Ηλίας: Να μην κρίνετε, να προσεύχεστε

“Μην κρίνετε κανέναν” αναφέρει στο μήνυμά του ο Καθολικός Πατριάρχης Γεωργίας κ.κ. Ηλίας και προσθέτει ότι δεν είναι δουλειά κανενός να προσπαθεί να αλλάξει κάποιον.

Ο Προκαθήμενος της Εκκλησίας της Γεωργίας τονίζει ότι δεν μπορούμε να αναγκάσουμε κανέναν να εγκαταλείψει τις κακές συνήθειες, να κόψει το κάπνισμα, το ποτό, τα ναρκωτικά, τη νυχτερινή ζωή. “Η αλλαγή μπορεί να επέλθει μόνο εκ των έσω, όταν ο ίδιος ο άνθρωπος αισθανθεί την ανάγκη αυτή την καρδιά του” τονίζει, υπογραμμίζοντας ότι μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι προσευχόμαστε.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων