29/06/2019 29/06/2019 Με τον Πρόεδρο του Κοινοβουλίου της Γεωργίας Archil Talakvadze συναντήθηκε χθες ο Μακαριώτατος Πατριάρχης πάσης Γεωργίας κ.κ. Ηλίας Β’. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα στο Πατριαρχείο και συζητήθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος. “Θέλω να ευχαριστήσω την Αγιότητά του για την ευλογία και τη σκληρή δουλειά για χάρη της χώρας μας και του λαού”, σημείωσε...
29 Ιουνίου, 2019 - 11:10
Τελευταία ενημέρωση: 29/06/2019 - 12:52

Συνάντηση Πατριάρχη Γεωργίας με τον Πρόεδρο του Κοινοβουλίου Γεωργίας

Διαδώστε:
Συνάντηση Πατριάρχη Γεωργίας με τον Πρόεδρο του Κοινοβουλίου Γεωργίας

Με τον Πρόεδρο του Κοινοβουλίου της Γεωργίας Archil Talakvadze συναντήθηκε χθες ο Μακαριώτατος Πατριάρχης πάσης Γεωργίας κ.κ. Ηλίας Β’. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα στο Πατριαρχείο και συζητήθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

“Θέλω να ευχαριστήσω την Αγιότητά του για την ευλογία και τη σκληρή δουλειά για χάρη της χώρας μας και του λαού”, σημείωσε μετά τη συνάντηση ο κ. Archil Talakvadze στην προσωπική του σελίδα στο μέσο κοινωνικού δικτύου του (facebook) όπου και δημοσίευσε και φωτογραφίες από τη συνάντηση.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων