08/10/2021 08/10/2021 Εξεδήμησε προς Κύριον απόψε, τη νύχτα προς 8.10.2021, ο Αρχιεπίσκοπος Ιορδάνου Θεοφύλακτος, μέχρι πρότινος Πατριαρχικός Επίτροπος Βηθλεέμ. Την πληροφορία μετέφερε ο π. Παναγιώτης Καποδίστριας στην προσωπική του ιστοσελίδα.  Ο μακαριστός Ιεράρχης της Σιωνίτιδος Εκκλησίας, διακεκριμένος και αγαπητός, είχε υποστεί προ καιρού ατύχημα και, μετά από εγχειρίσεις και διασωλήνωση, δεν άντεξε και μετέστη ήδη στον Ουρανό....
08 Οκτωβρίου, 2021 - 8:50
Τελευταία ενημέρωση: 08/10/2021 - 9:15

Εκοιμήθη ο Αρχιεπίσκοπος Ιορδάνου Θεοφύλακτος

Διαδώστε:
Εκοιμήθη ο Αρχιεπίσκοπος Ιορδάνου Θεοφύλακτος

Εξεδήμησε προς Κύριον απόψε, τη νύχτα προς 8.10.2021, ο Αρχιεπίσκοπος Ιορδάνου Θεοφύλακτος, μέχρι πρότινος Πατριαρχικός Επίτροπος Βηθλεέμ. Την πληροφορία μετέφερε ο π. Παναγιώτης Καποδίστριας στην προσωπική του ιστοσελίδα. 

Ο μακαριστός Ιεράρχης της Σιωνίτιδος Εκκλησίας, διακεκριμένος και αγαπητός, είχε υποστεί προ καιρού ατύχημα και, μετά από εγχειρίσεις και διασωλήνωση, δεν άντεξε και μετέστη ήδη στον Ουρανό. Ο ίδιος προ ημερών είχε ζητήσει την αντικατάστασή του στην Επιτροπεία της Βηθλεέμ, δεδομένου ότι αυτή η θέση είναι πολυεύθυνη και ιδιαίτερα απαιτητική. Ακολούθως -ως γνωστόν- η Ιερά Σύνοδος του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων τον αντικατέστησε με τον Σεβ. Μητροπολίτης Διοκαισαρείας κ. Βενέδικτο.

Πηγή: http://www.nyxthimeron.com/

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων