09/01/2020 09/01/2020 Η εορτή της Συνάξεως της Θεοτόκου εορτάσθη χθες 26ην Δεκεμβρίου 2019/8ην Ιανουαρίου 2020 (με το παλαιό ημερολογιο) από το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων. Το πρωί ετελέσθη Πατριαρχική Θεία Λειτουργία χοροστατούντος της Α.Θ.Μ. του Πατριάρχου Ιεροσολύμων κ.κ. Θεοφίλου, συνιερουργούντων των Αγιοταφιτών Αρχιερέων και Ιερομονάχων και διακόνων, ψάλλοντος του Πρωτοψάλτου του Ναού τούτου Αρχιμανδρίτου π. Ευσεβίου δεξιά και του...
09 Ιανουαρίου, 2020 - 8:52
Τελευταία ενημέρωση: 09/01/2020 - 8:53

Η Σύναξη της Θεοτόκου στα Ιεροσόλυμα

Διαδώστε:
Η Σύναξη της Θεοτόκου στα Ιεροσόλυμα

Η εορτή της Συνάξεως της Θεοτόκου εορτάσθη χθες 26ην Δεκεμβρίου 2019/8ην Ιανουαρίου 2020 (με το παλαιό ημερολογιο) από το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων.

Το πρωί ετελέσθη Πατριαρχική Θεία Λειτουργία χοροστατούντος της Α.Θ.Μ. του Πατριάρχου Ιεροσολύμων κ.κ. Θεοφίλου, συνιερουργούντων των Αγιοταφιτών Αρχιερέων και Ιερομονάχων και διακόνων, ψάλλοντος του Πρωτοψάλτου του Ναού τούτου Αρχιμανδρίτου π. Ευσεβίου δεξιά και του Τυπικάρη Αρχιμανδρίτου π. Αλεξίου αριστερά.

Η εορτή της Συνάξεως της Θεοτόκου εορτάθη και στην πόλη της Μπετζάλλας διά θείας Λειτουργίας, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Πέλλης κ. Φιλουμένου και μετεχόντων των Ορθοδόξων πιστών της πόλεως.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων