15/04/2019 15/04/2019 Η Πνευματική Ακαδημία της Μόσχας για πρώτη φορά διοργανώνει την Ημέρα της “Ανοικτής Πόρτας” για τους υποψήφιους σπουδαστές. Πιο συγκεκριμένα πάνω από 250 υποψήφιοι φοιτητές που θέλουν να σπουδάσουν με υποχρεωτική παρακολούθηση στην Ακαδημία, μαζεύτηκαν στην εκδήλωση που έκανε η Πνευματική Ακαδημία της Μόσχας. Τους δόθηκε δυνατότητα να επισκεφτούν τα κτίρια της Ακαδημίας, την Λάβρα...
15 Απριλίου, 2019 - 17:10
Τελευταία ενημέρωση: 15/04/2019 - 17:13

250 υποψήφιοι φοιτητές για την Πνευματική Ακαδημία Μόσχας

Διαδώστε:
250 υποψήφιοι φοιτητές για την Πνευματική Ακαδημία Μόσχας

Η Πνευματική Ακαδημία της Μόσχας για πρώτη φορά διοργανώνει την Ημέρα της “Ανοικτής Πόρτας” για τους υποψήφιους σπουδαστές. Πιο συγκεκριμένα πάνω από 250 υποψήφιοι φοιτητές που θέλουν να σπουδάσουν με υποχρεωτική παρακολούθηση στην Ακαδημία, μαζεύτηκαν στην εκδήλωση που έκανε η Πνευματική Ακαδημία της Μόσχας. Τους δόθηκε δυνατότητα να επισκεφτούν τα κτίρια της Ακαδημίας, την Λάβρα της Αγίας Τριάδας, να γνωρίσουν τον Πρύτανη, Αρχιεπίσκοπο Βερέγιας κ. Αμβρόσιο και τους εκπροσώπους της διοίκησης αλλά και να κάνουν φλέγοντες ερωτήσεις.
Στην ιστοσελίδα της Ακαδημίας https://mpda.ru έχει όλες τις πληροφορίες για όσους επιθυμούν να φοιτήσουν στην Ακαδημία στο προτυχιακό, μεταπτυχιακό ή και το διδακτορικό πρόγραμμα. Ο πρύτανης, πατήρ Αμβρόσιος είπε ότι θα κάνει προσωπικά τον έλεγχο στις γνώσεις της Σλαβωνικής γλώσσας και των προσευχών, ενώ θα κάνει συνέντευξη με όσους θέλουν να εγγραφούν στο προπτυχιακό, μεταπτυχιακό ή και διδακτορικό τμήμα με μετάβαση από άλλες Σχολές και ΑΕΙ.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων