30/05/2019 30/05/2019 Εγκαινιάστηκε στη Μόσχα το πρώτο Μουσείο Ρωσικής Ομογένειας από τον Πρόεδρου του Τμήματος Εξωτερικών Εκκλησιαστικών Σχέσεων, του Πατριαρχείου της Μόσχας, Μητροπολίτη Βολοκολάμσκ κ. Ιλαρίων. Ο Μητροπολίτης Βολοκολάμσκ κ. Ιλαρίων χαιρέτησε τους παρευρισκόμενους και δήλωσε ότι το μουσείο είναι μια καλή αρχή της περισυλλογής και της φύλαξης των κειμηλίων από διάφορες εποχές της ζωής της ρωσικής...
30 Μαΐου, 2019 - 13:40
Τελευταία ενημέρωση: 30/05/2019 - 14:21

Εγκαινιάστηκε το Μουσείο Ρωσικής Ομογένειας

Διαδώστε:
Εγκαινιάστηκε το Μουσείο Ρωσικής Ομογένειας

Εγκαινιάστηκε στη Μόσχα το πρώτο Μουσείο Ρωσικής Ομογένειας από τον Πρόεδρου του Τμήματος Εξωτερικών Εκκλησιαστικών Σχέσεων, του Πατριαρχείου της Μόσχας, Μητροπολίτη Βολοκολάμσκ κ. Ιλαρίων.
Ο Μητροπολίτης Βολοκολάμσκ κ. Ιλαρίων χαιρέτησε τους παρευρισκόμενους και δήλωσε ότι το μουσείο είναι μια καλή αρχή της περισυλλογής και της φύλαξης των κειμηλίων από διάφορες εποχές της ζωής της ρωσικής ομογένειας στο εξωτερικό. “Η Ρωσική Εκκλησία δεν έμεινε αδιάφορη σε όλα όσα συνέβησαν με τους συμπολίτες μας και μοιράστηκε μαζί τους όλο τον πόνο και βάσανα της ζωής”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων