11/07/2019 11/07/2019 Συζήτηση στρογγυλής τραπέζης με θέμα “Διαθρησκευτικός διάλογος και Στόχοι στον τομέα σταθερής ανάπτυξης” πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Πληροφοριών του ΟΗΕ στη Μόσχα. Στη συζήτηση συμμετείχαν εκπρόσωποι του Public Chamber της Ρωσικής Ομοσπονδίας και διάφορων βασικών θρησκειών της Ρωσίας. Από την πλευρά του Πατριαρχείου Μόσχας, ο γραμματέας Διαθρησκειακών Σχέσεων του Τμήματος Εξωτερικών Εκκλησιαστικών Σχέσεων Σ. Μέλνικ έκανε εισήγηση με...
11 Ιουλίου, 2019 - 15:12

Εκπρόσωπος του ΤΕΕΣ στο Κέντρο Πληροφοριών του ΟΗΕ στη Μόσχα

Διαδώστε:
Εκπρόσωπος του ΤΕΕΣ στο Κέντρο Πληροφοριών του ΟΗΕ στη Μόσχα

Συζήτηση στρογγυλής τραπέζης με θέμα “Διαθρησκευτικός διάλογος και Στόχοι στον τομέα σταθερής ανάπτυξης” πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Πληροφοριών του ΟΗΕ στη Μόσχα.

Στη συζήτηση συμμετείχαν εκπρόσωποι του Public Chamber της Ρωσικής Ομοσπονδίας και διάφορων βασικών θρησκειών της Ρωσίας.

Από την πλευρά του Πατριαρχείου Μόσχας, ο γραμματέας Διαθρησκειακών Σχέσεων του Τμήματος Εξωτερικών Εκκλησιαστικών Σχέσεων Σ. Μέλνικ έκανε εισήγηση με θέμα τη στάση της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας σχετικά με τα επίκαιρα ζητήματα της οικολογίας και υπογράμμισε την ιδιαίτερη σημασία της καθιέρωσης ηθικών αξιών στη ζωή του ατόμου και της κοινωνίας για την άνθιση και εξέλιξη της ανθρωπότητας

Το ολοκληρωμένο πρόγραμμα του ΟΗΕ στον τομέα της σταθερής ανάπτυξης μέχρι το 2030 εγκρίθηκε στη Σύνοδο Κορυφής το 2015 και περιλαμβάνει δεκαεπτά στόχους που αποσκοπούν στην καταπολέμηση της ακραίας φτώχειας, κοινωνική αδικία, οικολογικές απειλές.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων