04/08/2020 04/08/2020 Στις 2 Αυγούστου του 2020 στον ουρανό του Μπομρούισκ της Λευκορωσίας έγινε η παραδοσιακή εναέρια λιτανεία. Πριν την πτήση οι ιερείς της Επαρχίας προσευχήθηκαν υπέρ υγείας, ευημερίας και βοήθειας του Κυρίου σε όλους τους κατοίκους της πόλης. Ο κληρικός της γυναικείας μονής των Αγίων Μυροφόρων πρωθιερέας Αλεξάνδρ Λαβίτσκι ράντισε με αγιασμό τα κτίρια της αεροπορικής...
04 Αυγούστου, 2020 - 11:34
Τελευταία ενημέρωση: 04/08/2020 - 10:44

Εναέρια λιτανεία στο Μπομπρούισκ

Διαδώστε:
Εναέρια λιτανεία στο Μπομπρούισκ

Στις 2 Αυγούστου του 2020 στον ουρανό του Μπομρούισκ της Λευκορωσίας έγινε η παραδοσιακή εναέρια λιτανεία. Πριν την πτήση οι ιερείς της Επαρχίας προσευχήθηκαν υπέρ υγείας, ευημερίας και βοήθειας του Κυρίου σε όλους τους κατοίκους της πόλης.
Ο κληρικός της γυναικείας μονής των Αγίων Μυροφόρων πρωθιερέας Αλεξάνδρ Λαβίτσκι ράντισε με αγιασμό τα κτίρια της αεροπορικής λέσχης και αεροσκάφη.


Στην λιτανεία συμμετείχαν ο προϊστάμενος του ναού της Αγίας Ελισάβετ πρωθιερέας Βίκτωρ Τολόχ, ο ιερέας Αλέξιος Πολιακόφ, υπεύθυνος της ενορίας του ναού της Σκέπης της Παναγίας και καλεσμένοι ενορίτες.
Στο αεροσκάφος βρίσκονταν ιερά κειμήλια, ο σταυρός με κομμάτια λειψάνων διάφορων Αγίων, η λάρνακα με κομμάτι λειψάνων του Αγίου Νικολάου, η εικόνα της Αγίας Βαρβάρας και άλλες εικόνες.

Απόδοση από τα ρωσικά για το Πρακτορείο Ορθοδοξία– Ιρίνα Τρεσαρούκοβα

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων