25/10/2019 25/10/2019 Για τον θρησκευτικό εξτρεμισμό και τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν για την αντιμετώπισή του , μίλησε ο πρόεδρος του Συνοδικού Τμήματος για τις σχέσεις Εκκλησίας και Κοινωνίας του Πατριαρχείου Μόσχας κ. Βλαντιμίρ Λεγκόιντα, σε διεθνές συνέδριο για το θέμα αυτό που πραγματοποιήθηκε στην ρωσική επαρχία Οριόλ. Στην ομιλία του, ο εκπρόσωπος της Εκκλησίας σημείωσε...
25 Οκτωβρίου, 2019 - 8:15
Τελευταία ενημέρωση: 25/10/2019 - 8:17

Η γνώση της θρησκείας, αντίδοτο στον εξτρεμισμό

Διαδώστε:
Η γνώση της θρησκείας, αντίδοτο στον εξτρεμισμό

Για τον θρησκευτικό εξτρεμισμό και τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν για την αντιμετώπισή του , μίλησε ο πρόεδρος του Συνοδικού Τμήματος για τις σχέσεις Εκκλησίας και Κοινωνίας του Πατριαρχείου Μόσχας κ. Βλαντιμίρ Λεγκόιντα, σε διεθνές συνέδριο για το θέμα αυτό που πραγματοποιήθηκε στην ρωσική επαρχία Οριόλ.

Στην ομιλία του, ο εκπρόσωπος της Εκκλησίας σημείωσε ότι «στη σημερινή κοινωνία, η γνώση της θρησκείας αποκτά σημαντική πρακτική αξία, δεδομένου ότι όσο περισσότερο γνωρίζει κάποιος τις θρησκευτικές παραδόσεις, τόσο πιο δύσκολο είναι να τις χειραγωγήσει».

Μιλώντας για την επιρροή της θρησκείας στις πολιτικές και τις διεθνείς σχέσεις, ο επικεφαλής του Συνεδριακού Τμήματος έκανε ιδιαίτερη αναφορά στις πρωτοφανείς διώξεις που υφίστανται οι Χριστιανοί στη Μέση Ανατολή.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων