31/07/2019 31/07/2019 Μαζικές τελετές βάπτισης πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή στη Ρωσία κατά την επέτειο του Εκχριστιανισμού των Ρως πριν από περισσότερα από χίλια χρόνια. Περίπου 150 άτομα από το Yekaterinburg και τις γύρω πόλεις παρακολούθησαν τις παραδοσιακές ετήσιες υπαίθριες τελετές στον ποταμό Chusovaya στην περιοχή του Sverdlovsk. Οι άνθρωποι που συμμετείχαν στην τελετή βάπτισης βούτηξαν στο ποτάμι φορώντας...
31 Ιουλίου, 2019 - 17:20
Τελευταία ενημέρωση: 31/07/2019 - 17:21

Μαζικές βαπτίσεις στα ποτάμια της Ρωσίας

Διαδώστε:
Μαζικές βαπτίσεις στα ποτάμια της Ρωσίας

Μαζικές τελετές βάπτισης πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή στη Ρωσία κατά την επέτειο του Εκχριστιανισμού των Ρως πριν από περισσότερα από χίλια χρόνια.

Περίπου 150 άτομα από το Yekaterinburg και τις γύρω πόλεις παρακολούθησαν τις παραδοσιακές ετήσιες υπαίθριες τελετές στον ποταμό Chusovaya στην περιοχή του Sverdlovsk.

Οι άνθρωποι που συμμετείχαν στην τελετή βάπτισης βούτηξαν στο ποτάμι φορώντας λευκά ρούχα που συμβολίζουν την καθαρότητα της ψυχής, κι έπειτα αλείφτηκαν με λάδι.

Η Ημέρα του Εκχριστιανισμού των Ρως έχει προστεθεί στον κατάλογο των επίσημων αργιών της χώρας από το 2010.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων