12/05/2020 12/05/2020 Ένα νέο κανάλι ανοίγει ο διαδικτυακός ιστότοπος της “Russian Faith” στο Telegram messenger και καλεί τους αναγνώστες του να εγγραφούν. Όπως χαρακτηριστικά τονίζεται στην ανακοίνωση “Εξάλλου, μόνο σε θέματα πίστης είμαστε συντηρητικοί και δεν θα ανταλλάξουμε ποτέ ρωσικές παραδόσεις με ξένες αξίες. Όσο για την τεχνολογία, χρησιμοποιούμε ό,τι νέο είναι χρήσιμο για τον άνθρωπο. Αυτοί...
12 Μαΐου, 2020 - 10:49
Τελευταία ενημέρωση: 12/05/2020 - 10:13

Νέο κανάλι της “Ρωσικής Πίστης” στο διαδίκτυο

Διαδώστε:
Νέο κανάλι της “Ρωσικής Πίστης” στο διαδίκτυο

Ένα νέο κανάλι ανοίγει ο διαδικτυακός ιστότοπος της “Russian Faith” στο Telegram messenger και καλεί τους αναγνώστες του να εγγραφούν. Όπως χαρακτηριστικά τονίζεται στην ανακοίνωση “Εξάλλου, μόνο σε θέματα πίστης είμαστε συντηρητικοί και δεν θα ανταλλάξουμε ποτέ ρωσικές παραδόσεις με ξένες αξίες. Όσο για την τεχνολογία, χρησιμοποιούμε ό,τι νέο είναι χρήσιμο για τον άνθρωπο. Αυτοί ήταν οι παππούδες μας: συντηρητικοί στην πίστη, προοδευτικοί στην τεχνολογία!”

Στο νέο αυτό κανάλι θα δημοσιεύεται καθημερινά, σε ένα εύχρηστο περιβάλλον, ενδιαφέρον υλικό με θέμα τις αρχαίες ρωσικές παραδόσεις. «Μέχρι στιγμής, πρόκειται μόνο για ανακοινώσεις υλικού ιστοτόπου, αλλά στο μέλλον σκοπεύουμε να κάνουμε ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για αυτήν την πλατφόρμα», σημειώνουν οι δημιουργοί του έργου. Το κανάλι βρίσκεται στο σύνδεσμο: t.me/ruvera_ru.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων