24/09/2019 24/09/2019 “Ορθόδοξη οικογένεια σήμερα. Στόχοι, καθήκοντα, προκλήσεις” είναι το θέμα ενός φόρουμ που πραγματοποιήθηκε στη Θεολογική Σχολής Στρετένσκι στη Ρωσία. Η εκδήλωση ήταν συνέχεια μιας σειράς συναντήσεων και διαλέξεων για τις οικογενειακές αξίες και πραγματοποιήθηκε με τις ευλογίες του Πατριάρχη Μόσχας και Πασών των Ρωσιών κ.κ. Κυρίλλου. Συμμετείχαν φοιτητές της Σχολής οι οποίοι στο μέλλον θα...
24 Σεπτεμβρίου, 2019 - 11:16
Τελευταία ενημέρωση: 24/09/2019 - 11:17

“Ορθόδοξη οικογένεια σήμερα. Στόχοι, καθήκοντα, προκλήσεις”

Διαδώστε:
“Ορθόδοξη οικογένεια σήμερα. Στόχοι, καθήκοντα, προκλήσεις”

“Ορθόδοξη οικογένεια σήμερα. Στόχοι, καθήκοντα, προκλήσεις” είναι το θέμα ενός φόρουμ που πραγματοποιήθηκε στη Θεολογική Σχολής Στρετένσκι στη Ρωσία.
Η εκδήλωση ήταν συνέχεια μιας σειράς συναντήσεων και διαλέξεων για τις οικογενειακές αξίες και πραγματοποιήθηκε με τις ευλογίες του Πατριάρχη Μόσχας και Πασών των Ρωσιών κ.κ. Κυρίλλου.
Συμμετείχαν φοιτητές της Σχολής οι οποίοι στο μέλλον θα κληθούν να αντιμετωπίσουν προβλήματα οικογένειας και γάμου – τόσο στην προσωπική ζωή όσο και στη ζωή των ενοριών.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων