27/05/2019 27/05/2019 Στον ανεγειρόμενο Ιερό Ναό της Ανάστασης του Κυρίου, μίας Εκκλησίας για τις Ένοπλες Δυνάμεις της Ρωσίας τελέστηκε πριν από λίγες ημέρες η πρώτη δέηση. Στη δέηση που έγινε χωροστάτησε ο πρόεδρος του Συνοδικού Τμήματος σε θέματα συνεργασίας με τις Ένοπλες Δυνάμεις και όργανα Δημοσίας Τάξεως, Επίσκοπος Κλιν κ. Στέφανος που διορίστηκε με το διάταγμα του...
27 Μαΐου, 2019 - 20:27

Στον μελλοντικό ναό των Ενόπλων Δυνάμεων της Ρωσίας τελέστηκε η πρώτη δέηση

Διαδώστε:
Στον μελλοντικό ναό των Ενόπλων Δυνάμεων της Ρωσίας τελέστηκε η πρώτη δέηση

Στον ανεγειρόμενο Ιερό Ναό της Ανάστασης του Κυρίου, μίας Εκκλησίας για τις Ένοπλες Δυνάμεις της Ρωσίας τελέστηκε πριν από λίγες ημέρες η πρώτη δέηση.
Στη δέηση που έγινε χωροστάτησε ο πρόεδρος του Συνοδικού Τμήματος σε θέματα συνεργασίας με τις Ένοπλες Δυνάμεις και όργανα Δημοσίας Τάξεως, Επίσκοπος Κλιν κ. Στέφανος που διορίστηκε με το διάταγμα του Πατριάρχη Μόσχας κ.κ. Κυρίλλου εφήμεριος του ναού. Αξιοσημείωτο είναι ότι στη δέηση παρεβρέθη ο αναπληρωτής Υπουργός Αμύνης Α. Καρταπόλοφ.
Στο κήρυγμά του ο Επίσκοπος κ. Στέφανος τόνισε ότι η μέρα αυτή δεν είναι απλώς μια οποιαδήποτε ημέρα, αλλά ότι είναι η ημέρα που ενώνει όλους τους στρατιώτες του ρωσικού στρατού γύρω από αυτό το ιερό μέρος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων