17/01/2020 17/01/2020 Με τον Πρέσβη της Δημοκρατίας της Αυστρίας στη Ρωσική Ομοσπονδία κ. Johannes Eigner πραγματοποίησε συνάντηση στις 16 Ιανουαρίου 2020 ο Πρόεδρος του Τμήματος Εξωτερικών Εκκλησιαστικών Σχέσεων του Πατριαρχείου Μόσχας Μητροπολίτης Βολοκολάμσκ κ. Ιλαρίωνας. Επίσης συμμετείχε και ο Πρωθιερέας Σέργιος Ζβοναριόφ, Γραμματέας του ΤΕΕΣ επί Υποθέσεων Εξωτερικού. Ο Ιεράρχης καλωσόρισε θερμώς τον προσκεκλημένο στο χώρο του...
17 Ιανουαρίου, 2020 - 12:32
Τελευταία ενημέρωση: 17/01/2020 - 11:51

Συνάντηση του Μητρ. Βολοκολάμσκ με τον Πρέσβη της Αυστρίας

Διαδώστε:
Συνάντηση του Μητρ. Βολοκολάμσκ με τον Πρέσβη της Αυστρίας

Με τον Πρέσβη της Δημοκρατίας της Αυστρίας στη Ρωσική Ομοσπονδία κ. Johannes Eigner πραγματοποίησε συνάντηση στις 16 Ιανουαρίου 2020 ο Πρόεδρος του Τμήματος Εξωτερικών Εκκλησιαστικών Σχέσεων του Πατριαρχείου Μόσχας Μητροπολίτης Βολοκολάμσκ κ. Ιλαρίωνας.

Επίσης συμμετείχε και ο Πρωθιερέας Σέργιος Ζβοναριόφ, Γραμματέας του ΤΕΕΣ επί Υποθέσεων Εξωτερικού.

Ο Ιεράρχης καλωσόρισε θερμώς τον προσκεκλημένο στο χώρο του συνοδικού ιδρύματος. Αντικείμενο της συνομιλίας τους αποτέλεσε η κατάσταση στην Ουκρανία, οι διορθόδοξες σχέσεις καθώς και οι σχέσεις μεταξύ της Ρωσικής Ορθοδόξου Εκκλησίας και της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας.

Επίσης συζητήθηκαν κάποια πρακτικά θέματα συνεργασίας.

Πηγή: ΤΕΕΣ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων