13/01/2020 13/01/2020 “Βήμα προς την παιδεραστία” αποκάλεσε, ο επικεφαλής της Πατριαρχικής Επιτροπής σε θέματα της οικογένειας, της προστασίας της μητρότητας και των παίδων, πρωθιερέας Ντιμίτρι Σμιρνόφ,  τα σχέδια περί μείωσης της επιτρεπόμενης ηλικίας για σύναψη γάμου που συζητούν στην Ρωσία. Κατά τη γνώμη του επικεφαλής της Επιτροπής, μερικοί λαοί, ιδιαίτερα στο Νότο, θα μπορούσαν να ορίσουν την ηλικία...
13 Ιανουαρίου, 2020 - 21:19
Τελευταία ενημέρωση: 13/01/2020 - 21:25

“Βήμα προς την παιδεραστία” τα σχέδια περί μείωσης της ηλικίας για σύναψη γάμου

Διαδώστε:
“Βήμα προς την παιδεραστία” τα σχέδια περί μείωσης της ηλικίας για σύναψη γάμου

“Βήμα προς την παιδεραστία” αποκάλεσε, ο επικεφαλής της Πατριαρχικής Επιτροπής σε θέματα της οικογένειας, της προστασίας της μητρότητας και των παίδων, πρωθιερέας Ντιμίτρι Σμιρνόφ,  τα σχέδια περί μείωσης της επιτρεπόμενης ηλικίας για σύναψη γάμου που συζητούν στην Ρωσία.

Κατά τη γνώμη του επικεφαλής της Επιτροπής, μερικοί λαοί, ιδιαίτερα στο Νότο, θα μπορούσαν να ορίσουν την ηλικία γάμου τα 16 χρόνια, “Στη Ρωσία όμως στα αγόρια δε θα επέτρεπα να παντρεύονται πριν συμπληρώσουν το 21ο έτος της ηλικίας τους επειδή ακόμα δεν έχουν την απαιτούμενη σοβαρότητα. Πρέπει να ”σοβαρευτούν” πρώτα”, πρόσθεσε με έμφαση ο Σμιρνόφ.

Εν κατακλείδι, ο εκπρόσωπος της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας θεωρεί ότι αιτία της όλο και πιο μικρής ηλικίας κατά την οποία αρχίζουν οι έφηβοι τη σεξουαλική ζωή, είναι η απομάκρυνση από τις παραδοσιακές ηθικές αξίες.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων