27/03/2019 27/03/2019 Το βιβλίο “Βιβλίο Ορθοδόξων Προσευχών για Αρχαρίους” στην διάλεκτο Χάντι, της δυτικής Σιβηρίας παρουσιάστηκε στο Χάντι Μανσίνσκ. Το βιβλίο παρουσιάζει για πρώτη φορά τις ορθόδοξες προσευχές στην σλαβική και στην διάλεκτο Χαντί . Το κείμενο συνοδεύεται από εικόνες, αλλά και μια ηχητική εφαρμογή για όσους κατανοούν τη γλώσσα, αλλά δεν μπορούν να την διαβάσουν. Οι...
27 Μαρτίου, 2019 - 13:26
Τελευταία ενημέρωση: 27/03/2019 - 13:33

Βιβλίο με Ορθόδοξες προσευχές σε σιβηρική διάλεκτο

Διαδώστε:
Βιβλίο με Ορθόδοξες προσευχές σε σιβηρική διάλεκτο

Το βιβλίο “Βιβλίο Ορθοδόξων Προσευχών για Αρχαρίους” στην διάλεκτο Χάντι, της δυτικής Σιβηρίας παρουσιάστηκε στο Χάντι Μανσίνσκ.

Το βιβλίο παρουσιάζει για πρώτη φορά τις ορθόδοξες προσευχές στην σλαβική και στην διάλεκτο Χαντί . Το κείμενο συνοδεύεται από εικόνες, αλλά και μια ηχητική εφαρμογή για όσους κατανοούν τη γλώσσα, αλλά δεν μπορούν να την διαβάσουν.

Οι εμπνευστές του έργου τόνισαν όταν μεταφρασμένο βιβλίο προσευχής θα βοηθήσει τους αυτόχθονες λαούς να στραφούν στην ορθόδοξη πίστη και να προσεύχονται στη μητρική τους γλώσσα.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων