03/08/2022 03/08/2022 Ένας καρδιακός απινιδωτής, που τοποθετήθηκε στον προαύλιο χώρο του Καθεδρικού Ναού στο Ιάσιο, αγοράστηκε από την Αρχιεπισκοπή Ιασίου. Όπως ανακοινώθηκε εκ της Αρχιεπισκοπής, ο απινιδωτής χρησιμοποιείται στη θεραπεία της κολπικής ή κοιλιακής μαρμαρυγής και είναι εξαιρετικά χρήσιμος σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης, μέχρι την άφιξη εξειδικευμένης ιατρικής ομάδας. Έχει απλές οδηγίες χρήσης για την περίπτωση παροχής...
03 Αυγούστου, 2022 - 10:01
Τελευταία ενημέρωση: 03/08/2022 - 10:09

Απινιδωτής έξω απ’ τον Καθεδρικό Ναό στο Ιάσιο

Διαδώστε:
Απινιδωτής έξω απ’ τον Καθεδρικό Ναό στο Ιάσιο

Ένας καρδιακός απινιδωτής, που τοποθετήθηκε στον προαύλιο χώρο του Καθεδρικού Ναού στο Ιάσιο, αγοράστηκε από την Αρχιεπισκοπή Ιασίου. Όπως ανακοινώθηκε εκ της Αρχιεπισκοπής, ο απινιδωτής χρησιμοποιείται στη θεραπεία της κολπικής ή κοιλιακής μαρμαρυγής και είναι εξαιρετικά χρήσιμος σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης, μέχρι την άφιξη εξειδικευμένης ιατρικής ομάδας. Έχει απλές οδηγίες χρήσης για την περίπτωση παροχής πρώτων βοηθειών.

Επιμέλεια: Ευγενία Δίτσα

«Η Επιθεώρηση Έκτακτης Ανάγκης της κομητείας Ιασίου (ISUJ Iaşi) θα ασχοληθεί αυτές τις μέρες με την εκπαίδευση ατόμων, που εργάζονται εντός του Μητροπολιτικού Συγκροτήματος, ώστε ο απινιδωτής να χρησιμοποιείται σωστά σε περίπτωση ανάγκης παροχής πρώτων βοηθειών», αναφέρει το δελτίο Τύπου της Αρχιεπισκοπής Ιασίου, που καταλήγει ως εξής:

«Μέχρι τώρα δεν έχουν σημειωθεί περιστατικά στην περιοχή που καθόρισαν αυτή την απόκτηση. Η δράση έχει προληπτικό σκοπό».

Τα τελευταία χρόνια, αρκετές τέτοιες συσκευές έχουν αγοραστεί στο Ιάσιο και έχουν εγκατασταθεί σε πολυσύχναστες περιοχές της πόλης για χρήση σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης. Βρίσκονται στην Piaţa Unirii, στο πάρκο Copou, αλλά και στο προαύλιο της εκκλησίας του Αγίου Νεκταρίου στη συνοικία Alexandru cel Bun της Ieşe. Το τελευταίο, μάλιστα, αποκτήθηκε με την υποστήριξη των πιστών της ενορίας.

Πηγή φωτογραφίας: Doxologia

Πηγή: basilica.ro

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων