21/01/2020 21/01/2020 Tο Τμήμα Pro Vita της Αρχιεπισκοπής Ιασίου με τις ευλογίες του Πατριάρχη Ρουμανίας κ.κ. Δανιήλ ανακοινώνει την έναρξη εκστρατείας με θέμα “Μάρτιος για την Ζωή, και τους γονείς, για τα παιδιά”. Στο πλαίσιο της εκστρατείας έχουν προγραμματιστεί δράσεις αναφορικά με την εγκυμοσύνη, τις αμβλώσεις, τον εθισμό στην πορνογραφία, αλλά και την εμπορία ανθρώπων κλπ. Σε...
21 Ιανουαρίου, 2020 - 8:43
Τελευταία ενημέρωση: 21/01/2020 - 8:16

Εκκλησία Ρουμανίας: “Μάρτιος, Μήνας για την Ζωή”

Διαδώστε:
Εκκλησία Ρουμανίας: “Μάρτιος, Μήνας για την Ζωή”

Tο Τμήμα Pro Vita της Αρχιεπισκοπής Ιασίου με τις ευλογίες του Πατριάρχη Ρουμανίας κ.κ. Δανιήλ ανακοινώνει την έναρξη εκστρατείας με θέμα “Μάρτιος για την Ζωή, και τους γονείς, για τα παιδιά”.
Στο πλαίσιο της εκστρατείας έχουν προγραμματιστεί δράσεις αναφορικά με την εγκυμοσύνη, τις αμβλώσεις, τον εθισμό στην πορνογραφία, αλλά και την εμπορία ανθρώπων κλπ.
Σε όλη τη διάρκεια του Μαρτίου θα οργανωθούν πολλές δραστηριότητες αφιερωμένες στη ζωή και την οικογένεια, οι οποίες θα κορυφωθούν σε μεγάλη εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 28 Μαρτίου 2020.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων