19/09/2019 19/09/2019 Με τις ευλογίες της Αρχιεπισκοπής Σιμπίου, του Πατριαρχείου της Ρουμανίας ανοίγει το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου στην πόλη Σιμπίου, το πρώτο ογκολογικό κέντρο υποστήριξης. Όπως γράφει το basilica.ro, ψυχή της ομάδας που θα στελεχώσει το κέντρο είναι ο π. Κωνσταντίνος Νεκτούλα, ο οποίος συνδυάζει τη σημαντική του εμπειρία στην παροχή συμβουλών σε ασθενείς και στις οικογένειές...
19 Σεπτεμβρίου, 2019 - 16:29
Τελευταία ενημέρωση: 19/09/2019 - 16:12

Η ρουμανική Εκκλησία στηρίζει τους καρκινοπαθείς

Διαδώστε:
Η ρουμανική Εκκλησία στηρίζει τους καρκινοπαθείς

Με τις ευλογίες της Αρχιεπισκοπής Σιμπίου, του Πατριαρχείου της Ρουμανίας ανοίγει το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου στην πόλη Σιμπίου, το πρώτο ογκολογικό κέντρο υποστήριξης.

Όπως γράφει το basilica.ro, ψυχή της ομάδας που θα στελεχώσει το κέντρο είναι ο π. Κωνσταντίνος Νεκτούλα, ο οποίος συνδυάζει τη σημαντική του εμπειρία στην παροχή συμβουλών σε ασθενείς και στις οικογένειές τους ως ιερέας, με τις γνώσεις τους στην ψυχολογία.

Το κέντρο υποστήριξης θα παράσχει υποστήριξη σε άτομα που πάσχουν από καρκίνο και τις οικογένειές τους, από τη στιγμή της διάγνωσης, κατά τη διάρκεια της θεραπείας και μετά.

Οι ασθενείς που δεν κατοικούν στο Σιμπίου αλλά υποβάλλονται σε ακτινοθεραπεία στην πόλη έχουν τη δυνατότητα να φιλοξενούνται σε εστία.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων