16/07/2020 16/07/2020 Από ανάρτηση του πατρός Ioan Valentin Istrati της ενορίας του Αγίου Νικολάου της Κωνστάντσα, ο οποίος έχει και πατέρα, αλλά και παππού ιερείς. «Αυτή η ασημένια λαβίδα είναι αγιασμένη. Μου την έδωσε ο πατέρας μου. Με αυτήν κοινώνησα Χριστό σε χιλιάδες ανθρώπους χωρίς να μεταδώσω καμία ασθένεια. Με την ίδια λαβίδα κάθε φορά καταλύω από...
16 Ιουλίου, 2020 - 17:28
Τελευταία ενημέρωση: 16/07/2020 - 17:13

Μια λαβίδα του 1770 που πέρασε από πανδημίες ως και πολέμους

Διαδώστε:
Μια λαβίδα του 1770 που πέρασε από πανδημίες ως και πολέμους

Από ανάρτηση του πατρός Ioan Valentin Istrati της ενορίας του Αγίου Νικολάου της Κωνστάντσα, ο οποίος έχει και πατέρα, αλλά και παππού ιερείς.

«Αυτή η ασημένια λαβίδα είναι αγιασμένη. Μου την έδωσε ο πατέρας μου. Με αυτήν κοινώνησα Χριστό σε χιλιάδες ανθρώπους χωρίς να μεταδώσω καμία ασθένεια. Με την ίδια λαβίδα κάθε φορά καταλύω από το Άγιο Ποτήριο το Σώμα και το Αίμα του Χριστού.

Ο πατέρας μου αυτή την ιερά λαβίδα την έχει από τον παππού μου. Με αυτήν κοινώνησαν δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι. Πάνω της γράφει 1770. Εδώ και 250 χρόνια με αυτήν την λαβίδα οι πιστοί κοινωνούν τον Χριστό. Κοινώνησαν βρέφη, νέοι, ηλικιωμένοι, στρατιώτες, μητέρες, ετοιμοθάνατοι, άγιοι.
Πέρασε από πανούκλα,τύφο, ισπανική γρίπη,το μέτωπο, το Στάλινγκραντ,την Τάτρα.
Κανείς δεν κόλλησε κάποια ασθένεια, μόνο Αιώνια Ζωή!»

Πηγή: evz.ro

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων