22/04/2019 22/04/2019 «Ο Χριστός μας διδάσκει ότι ο κόσμος μπορεί να κατακτηθεί μόνο με ευγένεια και ταπεινότητα” τόνισε στο μήνυμά του ο Επίσκοπος Χουσίου, της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Ρουμανίας, κ. Ιγνάτιος. “Κάνουμε λάθος αν νομίζουμε ότι οι εχθροί του Θεού είναι εκείνοι που δεν συμμερίζονται την πίστη της Εκκλησίας ή αδιαφορούν. Εχθροί του Θεού είμαστε εμείς, που...
22 Απριλίου, 2019 - 13:18

“Ο κόσμος μπορεί να κατακτηθεί μόνο με ευγένεια”

Διαδώστε:
“Ο κόσμος μπορεί να κατακτηθεί μόνο με ευγένεια”

«Ο Χριστός μας διδάσκει ότι ο κόσμος μπορεί να κατακτηθεί μόνο με ευγένεια και ταπεινότητα” τόνισε στο μήνυμά του ο Επίσκοπος Χουσίου, της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Ρουμανίας, κ. Ιγνάτιος.

“Κάνουμε λάθος αν νομίζουμε ότι οι εχθροί του Θεού είναι εκείνοι που δεν συμμερίζονται την πίστη της Εκκλησίας ή αδιαφορούν. Εχθροί του Θεού είμαστε εμείς, που δεν καταλαβαίνουμε τον Θεό, αν και λέμε ότι είμαστε πιστοί » τόνισε και πρόσθεσε: “Ερχόμαστε με τις σκέψεις μας, τις ανησυχίες μας και με τον εγωισμό μας και αναμένουμε από τον Θεό να εκπληρώσει τις επιθυμίες μας, που δεν έχουν καμία σχέση με το Ευαγγέλιο”

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων