23/05/2022 23/05/2022 Οικογένεια με 11 παιδιά από το Chevereșu Mare, απέκτησε νέο σπίτι το οποίο αγόρασε ο Μητροπολίτης Βανάτου κ. Ιωάννης στο Sacoșul Turcesc Sacoșul Turcesc, την παραμονή της εορτής των Αγίων Κωνσταντίνου και  Ελένης. Της Σβετλάνα Λεβίτσκι Το σπίτι αγοράστηκε με την άμεση εμπλοκή του Σεβασμιωτάτου, με την υποστήριξη του Ιδρύματος «Φιλανθρωπία» και με τη συνδρομή...
23 Μαΐου, 2022 - 13:54
Τελευταία ενημέρωση: 23/05/2022 - 15:32

Οικογένεια με 11 παιδιά απέκτησε νέο σπίτι δωρεάς της Εκκλησίας

Διαδώστε:
Οικογένεια με 11 παιδιά απέκτησε νέο σπίτι δωρεάς της Εκκλησίας

Οικογένεια με 11 παιδιά από το Chevereșu Mare, απέκτησε νέο σπίτι το οποίο αγόρασε ο Μητροπολίτης Βανάτου κ. Ιωάννης στο Sacoșul Turcesc Sacoșul Turcesc, την παραμονή της εορτής των Αγίων Κωνσταντίνου και  Ελένης.

Της Σβετλάνα Λεβίτσκι

Το σπίτι αγοράστηκε με την άμεση εμπλοκή του Σεβασμιωτάτου, με την υποστήριξη του Ιδρύματος «Φιλανθρωπία» και με τη συνδρομή πιστών της Μητρόπολης, σύμφωνα με ανακοίνωση της Μητρόπολης Βανάτου.

«Η οικογένεια που λαμβάνει αυτή τη δωρεά έζησε στο Chevereșu Mare, σε ανθυγιεινές συνθήκες, χωρίς παροχές κοινής ωφέλειας, όντας ουσιαστικά στο έλεος των κατοίκων του χωριού, και ο πατέρας των παιδιών εργάζεται όλη την μέρα για να κερδίσει τα προς το ζην», όπως αναφέρεται.

«Από εδώ και στο εξής, οι γονείς και τα παιδιά τους θα έχουν ένα γερό σπίτι με κήπο και θα συνεχίσουν να έχουν την υποστήριξη της Μητρόπολης και της ενορίας Sacoșu Turcesc.

Επίσης, τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τα μαθήματα του τοπικού γυμνασίου», όπως υπογραμμίζεται στην ιστοσελίδα της Μητρόπολης.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Ιωάννης τους πρόσφερε μια εικόνα της Θεοτόκου, φαγητό και στη συνέχεια τους παρέδωσε το πιστοποιητικό δωρεάς.

Φωτογραφία: Μητροπολιτική Εκκλησία Μπανάτ

Με πληροφορίες από basilica

Διαβάστε ακόμη:

Η εν Ρουμανία Εκκλησία στο πλευρό προσφύγων και όσων έχουν ανάγκη

ΡΟΥΜΑΝΙΑ: 800 εθελοντές προσέφεραν 360 λίτρα αίματος!

ΡΟΥΜΑΝΙΑ: Εγκαινιάστηκε ένα νέο Κοινωνικό Κέντρο για τη φροντίδα Ενηλίκων με Αναπηρία

Ο Πατριάρχης Ρουμανίας για την Κυριακή της Σαμαρείτιδος

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων