27/03/2024 27/03/2024 Ο εκδοτικός οίκος Basilica κυκλοφόρησε πρόσφατα τον τόμο με τίτλο «Ποιμαντική των ηλικιωμένων – Ένα φιλανθρωπικό και κοινωνικό έργο». Το έργο της Εκκλησίας στην κοινωνία το έτος 2023», το οποίο προλογίζει ο Πατριάρχης Ρουμανίας κ.κ. Δανιήλ. Το έργο απεικονίζει και περιγράφει την ιεραποστολική δραστηριότητα για την προώθηση των πολιτιστικών, κοινωνικών και φιλανθρωπικών αξιών, που πραγματοποιήθηκε...
27 Μαρτίου, 2024 - 9:05
Τελευταία ενημέρωση: 27/03/2024 - 9:07

Ρουμανία: Κυκλοφόρησε ο τόμος για το έργο της Εκκλησίας στην κοινωνία το 2023

Διαδώστε:
Ρουμανία: Κυκλοφόρησε ο τόμος για το έργο της Εκκλησίας στην κοινωνία το 2023

Ο εκδοτικός οίκος Basilica κυκλοφόρησε πρόσφατα τον τόμο με τίτλο «Ποιμαντική των ηλικιωμένων – Ένα φιλανθρωπικό και κοινωνικό έργο». Το έργο της Εκκλησίας στην κοινωνία το έτος 2023», το οποίο προλογίζει ο Πατριάρχης Ρουμανίας κ.κ. Δανιήλ.

Το έργο απεικονίζει και περιγράφει την ιεραποστολική δραστηριότητα για την προώθηση των πολιτιστικών, κοινωνικών και φιλανθρωπικών αξιών, που πραγματοποιήθηκε από τη Ρουμανική Ορθόδοξη Εκκλησία κατά τη διάρκεια του προηγούμενου έτους.

Ο τόμος περιλαμβάνει επίσης πατριαρχικές πράξεις, συνοδικά και ποιμαντικά μηνύματα και επιστολές, καθώς και τις Πατριαρχικές Εγκυκλίους του Μακαριωτάτου για την Ανάσταση και την Γέννηση του Κυρίου.

Επίσης, το έργο περιλαμβάνει άρθρα και προλόγους των σημαντικότερων τόμων που εκδόθηκαν από τους Εκδοτικούς Οίκους του Πατριαρχείου Ρουμανίας, ή σε άλλες εκκλησιαστικές εκδόσεις.

Ο τόμος παρουσιάστηκε στον Πατριαρχικό Καθεδρικό Ναό την Κυριακή της Ορθοδοξίας, 24 Μαρτίου 2024, με αφορμή την επέτειο 34 χρόνων από την εις Επίσκοπον χειροτονία του Πατριάρχη κ.κ. Δανιήλ.

Για αγορά του βιβλίου πατήστε ΕΔΩ

Πηγή: Basilica.ro

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων