07/04/2020 07/04/2020 Εκατό ιεροψάλτες από όλη την επικράτεια της Ρουμανίας, ένωσαν τις φωνές τους σε μια Προσευχή προς την Παναγία, για να ξεπεραστεί η πανδημία του COVID-19. Όπως γράφει το basilico.ro, με πρωτοβουλία του Αρχιδιάκονου Μιχαήλ Μπουκά οι Ιεροψάλτες μέσω διαδικτύου και ο καθένας από τον προσωπικό του χώρο λόγω των περιοριστικών μέτρων πραγματοποίησαν ένα μοναδικό έργο...
07 Απριλίου, 2020 - 9:08
Τελευταία ενημέρωση: 07/04/2020 - 8:40

“Τη Υπερμάχω”: 100 ψάλτες ενώνουν τις φωνές τους

Διαδώστε:
“Τη Υπερμάχω”: 100 ψάλτες ενώνουν τις φωνές τους

Εκατό ιεροψάλτες από όλη την επικράτεια της Ρουμανίας, ένωσαν τις φωνές τους σε μια Προσευχή προς την Παναγία, για να ξεπεραστεί η πανδημία του COVID-19.

Όπως γράφει το basilico.ro, με πρωτοβουλία του Αρχιδιάκονου Μιχαήλ Μπουκά οι Ιεροψάλτες μέσω διαδικτύου και ο καθένας από τον προσωπικό του χώρο λόγω των περιοριστικών μέτρων πραγματοποίησαν ένα μοναδικό έργο στην ιστορία της Ρουμανικής Ορθόδοξης Εκκλησίας, ψάλλοντας το “Τη Υπερμάχω”.

Το βίντεο δημοσιεύθηκε σε πολλά μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ο Αρχιδιάκονος Μιχάιλ Μπουκά, περιέγραψε την όλη πρωτοβουλία με μία λέξη: “Εξομολόγηση”.
“Και για μένα είναι ένα νέο έργο, όμορφο και δύσκολο! Οι πιστοί μας χρειάζονταν αυτό το οξυγόνο, ειδικά υπό τις δεδομένες συνθήκες” τόνισε και πρόσθεσε: «100 άνθρωποι τραγουδούν από τα βάθη της ψυχής τους».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων