15/04/2024 15/04/2024 Περισσότεροι από 1.400 μαθητές συμμετείχαν στην Ολυμπιάδα Θρησκευτικών, έναν διαγωνισμό για τα Θρησκευτικά, που πραγματοποιήθηκε σε καθέναν από τους έξι τομείς του Βουκουρεστίου. Ο διαγωνισμός είχε τρεις θεματικές. Στο πρώτο στάδιο οι συμμετέχοντες έπρεπε να αναπτύξουν ένα σύνθετο θέμα, στο δεύτερο να επιχειρηματολογήσουν, και στο τρίτο έπρεπε να απαντήσουν σε ένα πιο ελεύθερο θέμα, σύμφωμα με...
15 Απριλίου, 2024 - 15:13
Τελευταία ενημέρωση: 15/04/2024 - 21:52

Βουκουρέστι: Πάνω από 1.400 μαθητές συμμετείχαν στην Ολυμπιάδα Θρησκευτικών

Διαδώστε:
Βουκουρέστι: Πάνω από 1.400 μαθητές συμμετείχαν στην Ολυμπιάδα Θρησκευτικών

Περισσότεροι από 1.400 μαθητές συμμετείχαν στην Ολυμπιάδα Θρησκευτικών, έναν διαγωνισμό για τα Θρησκευτικά, που πραγματοποιήθηκε σε καθέναν από τους έξι τομείς του Βουκουρεστίου.

Ο διαγωνισμός είχε τρεις θεματικές. Στο πρώτο στάδιο οι συμμετέχοντες έπρεπε να αναπτύξουν ένα σύνθετο θέμα, στο δεύτερο να επιχειρηματολογήσουν, και στο τρίτο έπρεπε να απαντήσουν σε ένα πιο ελεύθερο θέμα, σύμφωμα με τον Καθηγητή Cristian Alexa, επιθεωρητή στα Θρησκευτικά στη Σχολική Επιθεώρηση του Δήμου Βουκουρεστίου

Στον Τομέα 2 της πρωτεύουσας, η εξέταση φιλοξενήθηκε από το Εθνικό Κολλέγιο «Mihai Viteazul», διήρκεσε τρεις ώρες.

«Είμαστε χαρούμενοι που έχουμε έναν πολύ μεγάλο αριθμό μαθητών που συμμετέχει σε αυτό το στάδιο της Ολυμπιάδας. Σε επίπεδο του Δήμου Βουκουρεστίου έχουμε 1.400 μαθητές που συμμετέχουν», δήλωσε ο Καθηγητής Cristian Alexa.

Το 2023, σε επίπεδο Βουκουρεστίου, 1.000 μαθητές συμμετείχαν στην Ολυμπιάδα Θρησκευτικών.

Σε Εθνικό επίπεδο ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 8 και 12 Μαΐου.

Πηγή: Trinitas TV,basilica

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων