27/03/2024 27/03/2024 Ο Αρχιεπίσκοπος Βαντ, Φελεάκ και Κλούζ και Μητροπολίτης Κλούζ, Άλμπας, Κρισάνας και Μαραμούρες κ. Ανδρέας έκανε αυτοψία στο εργοτάξιο του Κέντρου Παιδιατρικής Ανακουφιστικής Φροντίδας «Άγιος Χριστόφορος» της Αρχιεπισκοπής. Το υπόγειο και το ισόγειο του κτιρίου βρίσκονται υπό κατασκευή. Το υπόγειο θα περιλαμβάνει το παρεκκλήσι που είναι αφιερωμένο στον «Άγιο Χριστόφορο», τα ιατρεία και τη ρεσεψιόν, ενώ...
27 Μαρτίου, 2024 - 12:34
Τελευταία ενημέρωση: 27/03/2024 - 12:35

Υπό κατασκευή το νέο Κέντρο Ανακουφιστικής Φροντίδας της Αρχιεπισκοπής Βαντ, Φελεάκ και Κλούζ

Διαδώστε:
Υπό κατασκευή το νέο Κέντρο Ανακουφιστικής Φροντίδας της Αρχιεπισκοπής Βαντ, Φελεάκ και Κλούζ

Ο Αρχιεπίσκοπος Βαντ, Φελεάκ και Κλούζ και Μητροπολίτης Κλούζ, Άλμπας, Κρισάνας και Μαραμούρες κ. Ανδρέας έκανε αυτοψία στο εργοτάξιο του Κέντρου Παιδιατρικής Ανακουφιστικής Φροντίδας «Άγιος Χριστόφορος» της Αρχιεπισκοπής.

Το υπόγειο και το ισόγειο του κτιρίου βρίσκονται υπό κατασκευή. Το υπόγειο θα περιλαμβάνει το παρεκκλήσι που είναι αφιερωμένο στον «Άγιο Χριστόφορο», τα ιατρεία και τη ρεσεψιόν, ενώ στο ισόγειο θα λειτουργούν άλλοι χώροι θεραπείας. Το έργο συντονίζεται από τον Σύλλογο «Άγιο Νεκτάριο» της Αρχιεπισκοπής.

Ο «Άγιος Χριστόφορος» θα είναι το δεύτερο κέντρο ανακουφιστικής φροντίδας που χτίστηκε από την Αρχιεπισκοπή, μετά το Κέντρο Ανακουφιστικής Φροντίδας «Άγιος Νεκτάριος».

Όσοι επιθυμούν να συνεισφέρουν στην ανέγερση του κέντρου μπορούν να το κάνουν μέσω μηνιαίων δωρεών αξίας 2 ευρώ, στέλνοντας SMS στον αριθμό 8845, με το κείμενο JOY. Περισσότερα ΕΔΩ

Δωρεές γίνονται δεκτές και στους λογαριασμούς του Συλλόγου « Άγιος Νεκτάριος» στην περιοχή Κλουζ:

Lei: RO83BTRLRONCRT00C6603105

Ευρώ: RO25BTRLEURCRT00C6603103

Πηγή φωτογραφίας: Μητρόπολη Κλουζ / Ionuț Chifa

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων