13/08/2022 13/08/2022 Αναβάλλεται η προγραμματισμένη διήμερη επίσκεψη για τις 14 και 15 Αυγούστου του Πατριάρχη Σερβίας κ.κ. Πορφυρίου στο Μαυροβούνιο σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση του Πατριαρχείου Σερβίας.  Ο Μακαριώτατος επρόκειτο αύριο να επισκεφθεί την πόλη Χέτσεγκ Νόβι προκειμένου να παραστεί στις επετειακές εκδηλώσεις για τα 640 χρόνια από την ίδρυση της πόλης και την ανακομιδή των...
13 Αυγούστου, 2022 - 11:06
Τελευταία ενημέρωση: 13/08/2022 - 11:12

Αναβάλλεται η επίσκεψη του Πατριάρχη Σερβίας στο Μαυροβούνιο

Διαδώστε:
Αναβάλλεται η επίσκεψη του Πατριάρχη Σερβίας στο Μαυροβούνιο

Αναβάλλεται η προγραμματισμένη διήμερη επίσκεψη για τις 14 και 15 Αυγούστου του Πατριάρχη Σερβίας κ.κ. Πορφυρίου στο Μαυροβούνιο σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση του Πατριαρχείου Σερβίας. 

Ο Μακαριώτατος επρόκειτο αύριο να επισκεφθεί την πόλη Χέτσεγκ Νόβι προκειμένου να παραστεί στις επετειακές εκδηλώσεις για τα 640 χρόνια από την ίδρυση της πόλης και την ανακομιδή των ιερών λειψάνων του Αγίου Πρωτομάρτυρα και Αρχιδιακόνου Στεφάνου (με το Ιουλιανό ημερολόγιο). Ωστόσο, η χώρα από χθες βρίσκεται σε τριήμερο εθνικό πένθος μετά την τραγωδία στο Τσέτνιε όταν άντρας άνοιξε πυρ έναντι πολιτών σκορπώντας τον θάνατο σε 11 συναθρώπους του, μεταξύ αυτών και παιδιά.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Πατριαρχείου η επίσκεψη του Προκαθημένου της εν Σερβία Ορθοδόξου Εκκλησίας ορίστηκε να πραγματοποιηθεί για τις 29 και 30 Αυγούστου ενώ θα υπάρξει και νέα ανακοίνωση για το αναλυτικό πρόγραμμα της επίσκεψης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Η Εκκλησία της Σερβίας για την τραγωδία στο Τσέτνιε

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων