13/02/2021 13/02/2021 Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας της Σερβίας, κ. Αλεξάνταρ Βούτσιτς την Παρασκευή  12 Φεβρουαρίου 2021, στο κτίριο της Προεδρίας στο Βελιγράδι, υποδέχτηκε τον Πανιερώτατο Επίσκοπο Γκορνιοκαρλοβικίου ( Άνω Κάρλοβατς) κ Γεράσιμο. Στη συζήτηση με τον Επίσκοπο κ. Γεράσιμο, ο Σέρβος  Πρόεδρος κ. Βούτσιτς  ενημερώθηκε λεπτομερέστερα για τις συνέπειες του σεισμού που έπληξε πόλεις της Κροατίας στην...
13 Φεβρουαρίου, 2021 - 15:11
Τελευταία ενημέρωση: 13/02/2021 - 15:50

Για τις συνέπειες του σεισμού στην Κροατία ενημερώθηκε ο κ. Βούτσιτς

Διαδώστε:
Για τις συνέπειες του σεισμού στην Κροατία ενημερώθηκε ο κ. Βούτσιτς

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας της Σερβίας, κ. Αλεξάνταρ Βούτσιτς την Παρασκευή  12 Φεβρουαρίου 2021, στο κτίριο της Προεδρίας στο Βελιγράδι, υποδέχτηκε τον Πανιερώτατο Επίσκοπο Γκορνιοκαρλοβικίου ( Άνω Κάρλοβατς) κ Γεράσιμο.

Στη συζήτηση με τον Επίσκοπο κ. Γεράσιμο, ο Σέρβος  Πρόεδρος κ. Βούτσιτς  ενημερώθηκε λεπτομερέστερα για τις συνέπειες του σεισμού που έπληξε πόλεις της Κροατίας στην Επισκοπή Γκορνιοκαρλοβικίου τον Δεκέμβριο του 2020 και διέκοψε την λειτουργική ζωή των πιστών που ζούσαν σε αυτές τις περιοχές.

Δείτε ακόμα:

Κροατία: Καταστράφηκε ολοσχερώς Ναός 200 ετών

Η Κροατία μετρά τις πληγές της

Αυτοψία αξιωματούχων στις περιοχές που επλήγησαν από τον σεισμό στην Κροατία

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων