04/03/2021 04/03/2021 Μήνυμα ενότητας στέλνει ο Επίσκοπος Βουδίμλιε και Νίκσιτς κ. Ιωαννίκιος, τοποτηρητής της Μητροπόλεως Μαυροβουνίου και Παραθαλασσίας.  Ο Επίσκοπος, σχολιάζοντας τα περιστατικά βίας που καταγράφονται στο Νίκσιτς λίγο πριν από τις δημοτικές εκλογές που έχουν προγραμματιστεί για την πόλη στις 14 Μαρτίου απευθύνει έκκληση σε όλους τους πολίτες “για ειρήνη, αγάπη και αρμονία”. “Πρέπει να γνωρίζουμε...
04 Μαρτίου, 2021 - 12:28
Τελευταία ενημέρωση: 04/03/2021 - 12:29

Μήνυμα ενότητας από τον Επίσκοπο Νίκσιτς

Διαδώστε:
Μήνυμα ενότητας από τον Επίσκοπο Νίκσιτς

Μήνυμα ενότητας στέλνει ο Επίσκοπος Βουδίμλιε και Νίκσιτς κ. Ιωαννίκιος, τοποτηρητής της Μητροπόλεως Μαυροβουνίου και Παραθαλασσίας. 

Ο Επίσκοπος, σχολιάζοντας τα περιστατικά βίας που καταγράφονται στο Νίκσιτς λίγο πριν από τις δημοτικές εκλογές που έχουν προγραμματιστεί για την πόλη στις 14 Μαρτίου απευθύνει έκκληση σε όλους τους πολίτες “για ειρήνη, αγάπη και αρμονία”.

“Πρέπει να γνωρίζουμε ότι όλοι οι άνθρωποι είναι αδέλφια, γιατί είμαστε όλοι γιοι και κόρες του Θεού. Μέσα σε μια τέτοια αδελφική αγάπη, πρέπει να περάσουμε αυτές τις προεκλογικές ημέρες, όπως άλλωστε, όλες τις μέρες της ζωής μας” τονίζει και προσθέτει: “Ούτε ως πολίτες του Νίκσιτς, ούτε ως πολιτισμένοι άνθρωποι, έχουμε το δικαίωμα να μισούμε τους άλλους επειδή έχουν διαφορετικές απόψεις από τη δική μας”.

Κάλεσε επίσης τους πιστούς να ακολουθήσουν το παράδειγμα του Αγίου Βασιλείου του Όστρογκ, ο οποίος ” συμφιλιωνόταν και δεν φιλονικούσε, έχτιζε και δεν γκρέμιζε, αγαπούσε και δεν μισούσε, πάντα συγχωρούσε”.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων