15/01/2021 15/01/2021 Ο Δήμος Νίκσιτς διέταξε τους ανθρώπους που τοποθέτησαν δυο αφίσες με την εικόνα του μακαριστού Μητροπολίτη Μαυροβουνίου και Παραθαλασσίας κυρού Αμφιλόχιου σε προσόψεις κτιρίων της πόλης να τις αφαιρέσουν! Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Επιθεωρήτρια Γραμματέα της πόλης Μπογιάνα Βούκοβιτς,  η φωτογραφία σε μουσαμά αναρτήθηκε σε δύο προσόψεις κτιρίων χωρίς την έγκριση της αρμόδιας αρχής και θα...
15 Ιανουαρίου, 2021 - 9:01
Τελευταία ενημέρωση: 15/01/2021 - 18:00

Ο Δήμος Νίκσιτς κατεβάζει τις αφίσες με τον μακαριστό Αμφιλόχιο

Διαδώστε:
Ο Δήμος Νίκσιτς κατεβάζει τις αφίσες με τον μακαριστό Αμφιλόχιο

Ο Δήμος Νίκσιτς διέταξε τους ανθρώπους που τοποθέτησαν δυο αφίσες με την εικόνα του μακαριστού Μητροπολίτη Μαυροβουνίου και Παραθαλασσίας κυρού Αμφιλόχιου σε προσόψεις κτιρίων της πόλης να τις αφαιρέσουν! Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Επιθεωρήτρια Γραμματέα της πόλης Μπογιάνα Βούκοβιτς,  η φωτογραφία σε μουσαμά αναρτήθηκε σε δύο προσόψεις κτιρίων χωρίς την έγκριση της αρμόδιας αρχής και θα ληφθούν μέτρα εναντίον των δραστών εάν δεν τις αφαιρέσουν.

«Οι φωτογραφίες τοποθετήθηκαν χωρίς την έγκριση του αρμόδιου οργανισμού Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Ως προς αυτό, ελήφθησαν μέτρα σύμφωνα με το νόμο για τη συντήρηση των κτιρίων και οι υπεύθυνοι πρέπει να αφαιρέσουν τις φωτογραφίες. Επίσης, θα ληφθούν μέτρα εναντίον των δραστών. Μετά τον εκ νέου έλεγχο, θα ληφθεί και η τελική απόφαση», κατέληξε η Βούκοβιτς.

Πηγή: rs.sputniknews.com

Επιμέλεια-Μετάφραση: Ευγενία Δίτσα

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων