06/07/2022 06/07/2022 Ο Πανιερώτατος Επίσκοπος Δαλματίας κ. Νικόδημος επισκέφθηκε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μαυροβουνίου και Παραθαλασσίας κ. Ιωαννίκιο στην Ιερά Μονή Γεννήσεως της Υπεραγίας Θεοτόκου στο Τσέτινιε την Δευτέρα 4 Ιουλίου 2022. Εκεί, αφού προσκύνησε τα ιερά λείψανα της Μονής στο Τσέτινιε (το δεξί χέρι του Αγίου Ιωάννη του Προδρόμου, απότμημα του Τιμίου Σταυρού και ιερά λείψανα του...
06 Ιουλίου, 2022 - 16:13
Τελευταία ενημέρωση: 06/07/2022 - 18:19

Ο Επίσκοπος Δαλματίας Νικόδημος επισκέφθηκε τον Μητροπολίτη Μαυροβουνίου και Παραθαλασσίας

Διαδώστε:
Ο Επίσκοπος Δαλματίας Νικόδημος επισκέφθηκε τον Μητροπολίτη Μαυροβουνίου και Παραθαλασσίας

Ο Πανιερώτατος Επίσκοπος Δαλματίας κ. Νικόδημος επισκέφθηκε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μαυροβουνίου και Παραθαλασσίας κ. Ιωαννίκιο στην Ιερά Μονή Γεννήσεως της Υπεραγίας Θεοτόκου στο Τσέτινιε την Δευτέρα 4 Ιουλίου 2022.

Εκεί, αφού προσκύνησε τα ιερά λείψανα της Μονής στο Τσέτινιε (το δεξί χέρι του Αγίου Ιωάννη του Προδρόμου, απότμημα του Τιμίου Σταυρού και ιερά λείψανα του Αγίου Πέτρου του Θαυματουργού του Τσέτινιε, ο Πανιερώτατος Επίσκοπος συνομίλησε με τον Μητροπολίτη Ιωαννίκιο για επίκαιρα θέματα και θέματα που άπτονται της Ιεράς Μητροπόλεως Μαυροβουνίου και Παραθαλασσίας, καθώς και της Ιεράς Επισκοπής Δαλματίας.

Στη συνάντηση συμμετείχε, επίσης, ο Πανιερώτατος Επίσκοπος Μπουένος Άιρες, Νοτίου και Κεντρικής Αμερικής κ. Κύριλλος.

Πηγή-φωτογραφίες: mitropolija.com

Επιμέλεια: Ευγενία Δίτσα

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων