05/03/2022 05/03/2022 Τις εργασίες για την ανακαίνιση του Καθεδρικού Ναού της Μεταμορφώσεως του Κυρίου στο Ζάγκρεμπ επισκέφθηκε ο Πατριάρχης Σερβίας κ.κ. Πορφύριος. “Τα έργα, δόξα τω Θεώ, προχωρούν καλά τώρα, αν και θα χρειαστούμε ακόμα πολλή υπομονή και πόρους για να ανακαινιστεί πλήρως ο ναός μας”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μακαριώτατος στο προφίλ του στο instagram. Ο συγκεκριμένος Καθεδρικός Ναός...
05 Μαρτίου, 2022 - 19:05
Τελευταία ενημέρωση: 05/03/2022 - 19:07

Ο Πατριάρχης Σερβίας στην ανακαίνιση Καθεδρικού Ναού στο Ζάγκρεμπ

Διαδώστε:
Ο Πατριάρχης Σερβίας στην ανακαίνιση Καθεδρικού Ναού στο Ζάγκρεμπ

Τις εργασίες για την ανακαίνιση του Καθεδρικού Ναού της Μεταμορφώσεως του Κυρίου στο Ζάγκρεμπ επισκέφθηκε ο Πατριάρχης Σερβίας κ.κ. Πορφύριος. “Τα έργα, δόξα τω Θεώ, προχωρούν καλά τώρα, αν και θα χρειαστούμε ακόμα πολλή υπομονή και πόρους για να ανακαινιστεί πλήρως ο ναός μας”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μακαριώτατος στο προφίλ του στο instagram.

Ο συγκεκριμένος Καθεδρικός Ναός υπέστη ζημιές από πολλούς σεισμούς που έπληξαν την επικράτεια της Κροατίας τα τελευταία δύο χρόνια.

“Ο Κύριος λοιπόν μας καλεί να ανανεωθούμε πνευματικά, να οικοδομήσουμε και να μεταμορφώσουμε τον εαυτό μας”, έγραψε ο Μακαριώτατος στο προφίλ του στο instagram.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων