22/02/2024 22/02/2024 Ιερά προσκυνήματα στο Κοσσυφοπέδιο επισκέφθηκε ο διάσημος καλαθοσφαιριστής, Νίκολα Μίροτιτς, μαζί με την οικογένεια του.  Ο Μίροτιτς επισκέφθηκε την Ιερά Μονή Βισόκι Ντέτσανι, την καθέδρα των Σέρβων Πατριαρχών στο Πετς, καθώς και την έδρα της Επισκοπής Ράσκας στην Πριζρένη. Ο Νίκολα Μίροτιτς είναι Μαυροβούνιο-Ισπανός επαγγελματίας διεθνής καλαθοσφαιριστής. Με ύψος 2.08 μέτρα, αγωνίζεται ως πάουερ φόργουορντ...
22 Φεβρουαρίου, 2024 - 11:04
Τελευταία ενημέρωση: 22/02/2024 - 11:03

Στη Μονή Ντέτσανι ο διάσημος καλαθοσφαιριστής Νίκολα Μίροτιτς

Διαδώστε:
Στη Μονή Ντέτσανι ο διάσημος καλαθοσφαιριστής Νίκολα Μίροτιτς

Ιερά προσκυνήματα στο Κοσσυφοπέδιο επισκέφθηκε ο διάσημος καλαθοσφαιριστής, Νίκολα Μίροτιτς, μαζί με την οικογένεια του. 

Ο Μίροτιτς επισκέφθηκε την Ιερά Μονή Βισόκι Ντέτσανι, την καθέδρα των Σέρβων Πατριαρχών στο Πετς, καθώς και την έδρα της Επισκοπής Ράσκας στην Πριζρένη.

Ο Νίκολα Μίροτιτς είναι Μαυροβούνιο-Ισπανός επαγγελματίας διεθνής καλαθοσφαιριστής. Με ύψος 2.08 μέτρα, αγωνίζεται ως πάουερ φόργουορντ στην Αρμάνι Μιλάνο για την Ευρωλίγκα και το Πρωτάθλημα Ιταλίας. Έχει κερδίζει μεταξύ πολλών ατομικών βραβείων, το MVP της Ευρωλίγκα καθώς και δις το MVP του Πρωταθλήματος Ισπανίας, ενώ έχει αναδειχτεί πέντε φορές μέλος της καλύτερης ομάδας της Ευρωλίγκα και έξι φορές μέλος της καλύτερης ομάδας του Πρωταθλήματος Ισπανίας. Ο Μίροτιτς επιλέχθηκε στην 23η θέση στο ντραφτ του ΝΒΑ το 2011 και έπαιξε εκεί από το 2014 μέχρι το 2019 για τους Σικάγο Μπουλς, Νιου Ορλίνς Πέλικανς και Μιλγουόκι Μπακς.

Ο Νλικολα Μίροτιτς έλαβε το παράσημο του Αγίου Σάββα τον Μάιο του 2017. Συμμετείχε σε περιπάτους προσευχής και διαμαρτυρίες στην Ποντγκόριτσα κατά του αμφιλεγόμενου θρησκευτικού νόμου σχετικά με τη Σερβική Ορθόδοξη Εκκλησία.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων