18/11/2021 18/11/2021 Επίσκεψη στην Ιερατική Σχολή «Άγιος Σάββας» του Βελιγραδίου πραγματοποίησε ο Επικεφαλής της Διεύθυνσης Συνεργασίας με την Εκκλησία και τις Θρησκευτικές Κοινότητες κ. Βλαντιμίρ Ρογκάνοβιτς την Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2021. Ο κ. Ρογκάνοβιτς ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις και παράλληλα ενημερώθηκε για τα προγράμματα της Σχολής που αναμένεται να υλοποιηθούν στο άμεσο μέλλον. Κατά την διάρκεια της συζήτησης...
18 Νοεμβρίου, 2021 - 18:32
Τελευταία ενημέρωση: 18/11/2021 - 18:59

Στην Ιερατική Σχολή Βελιγραδίου ο Επικεφαλής της Διεύθυνσης Συνεργασίας με την Εκκλησία

Διαδώστε:
Στην Ιερατική Σχολή Βελιγραδίου ο Επικεφαλής της Διεύθυνσης Συνεργασίας με την Εκκλησία

Επίσκεψη στην Ιερατική Σχολή «Άγιος Σάββας» του Βελιγραδίου πραγματοποίησε ο Επικεφαλής της Διεύθυνσης Συνεργασίας με την Εκκλησία και τις Θρησκευτικές Κοινότητες κ. Βλαντιμίρ Ρογκάνοβιτς την Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2021.

Ο κ. Ρογκάνοβιτς ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις και παράλληλα ενημερώθηκε για τα προγράμματα της Σχολής που αναμένεται να υλοποιηθούν στο άμεσο μέλλον. Κατά την διάρκεια της συζήτησης με τους καθηγητές, ο κ. Ρογκάνοβιτς αναφέρθηκε στον σημαντικό ρόλο που διαδραματίζει η Σχολή στην εκπαίδευση των νέων θεολόγων.

Εκ μέρους της Σχολής, ο διάκονος Ράντομιρ Βρούτσινιτς έκανε δώρο στον κ. Ρογκάνοβιτς μια εικόνα του Αγίου Σάββα, ευχαριστώντας παράλληλα για την επίσκεψη και εκφράζοντας ευχές για κάθε επιτυχία στο έργο του.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων