24/12/2019 24/12/2019 Η προετοιμασία ζεστών γευμάτων και ψωμιών για τους κοινωνικά αναξιοπαθούντες, τους ηλικιωμένους και τους άρρωστους είναι καθημερινή μέριμνα για τις εθνικές κουζίνες της Μητρόπολης Raska-Prizren. Παρ’ όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε ξανά, πιστεύουμε ακράδαντα ότι με τη βοήθεια του Θεού και με τη βοήθεια όλων των ανθρώπων που έχουν μεγάλη καρδιά, θα είμαστε σε θέση...
24 Δεκεμβρίου, 2019 - 20:45
Τελευταία ενημέρωση: 24/12/2019 - 20:07

Συλλογική δράση υπέρ των αδυνάτων του Κοσσυφοπεδίου

Διαδώστε:
Συλλογική δράση υπέρ των αδυνάτων του Κοσσυφοπεδίου

Η προετοιμασία ζεστών γευμάτων και ψωμιών για τους κοινωνικά αναξιοπαθούντες, τους ηλικιωμένους και τους άρρωστους είναι καθημερινή μέριμνα για τις εθνικές κουζίνες της Μητρόπολης Raska-Prizren. Παρ’ όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε ξανά, πιστεύουμε ακράδαντα ότι με τη βοήθεια του Θεού και με τη βοήθεια όλων των ανθρώπων που έχουν μεγάλη καρδιά, θα είμαστε σε θέση να παρέχουμε υποστήριξη σε εκείνους που χρειάζονται βοήθεια. Η μητρόπολη Raska-Prizren έχει την υποστήριξη της τεχνολογίας PUC Infostan, του Δήμου του Βελιγραδίου και όλων των πολιτών του Βελιγραδίου που ανταποκρίνονται θετικά σ ‘αυτό. Πρόκειται για την παραδοσιακή δράση αναζήτησης βοήθειας.

Η βοήθεια προς τους πιο ευάλωτους στο Κοσσυφοπέδιο και στο Metohija, εκτός από τις ανθρωπιστικές πληρωμές, μπορεί επίσης να αποσταλεί μέσω άμεσων πληρωμών και ενός λογαριασμού Giro: 205-243659-06 στο όνομα “Επισκοπή Ράσκα-Πρίζρεν”, Μονή Γκρατσάνιτσα, 38205 Gracanica, με την ένδειξη: “Βοήθεια για κουζίνες σούπας”. Επίσης, η βοήθεια μπορεί να δοθεί με την αποστολή μηνυμάτων σε 1033 σε δίκτυα Mt: s, VIP και Telenor.

Εκ μέρους όλων των ανθρώπων για τους οποίους θα βάλετε λίγο ψωμί στην άκρη από το δικό σας για να τους παρέχετε ένα κανονικό γεύμα, παραμένουμε εξαιρετικά ευγνώμονες. Στους πολίτες του Βελιγραδίου, της τεχνολογίας PUC Infostan και του Βελιγραδίου για την ανιδιοτελή αγάπη, φροντίδα και κατανόηση για τους αδελφούς τους από το Κοσσυφοπέδιο και τη Μετόχια.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων