08/10/2020 08/10/2020 Θετικές είναι οι πληροφορίες από το Κλινικό Κέντρο Μαυροβουνίου όσον αφορά την κατάσταση της υγείας του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Μαυροβουνίου και Παραθαλασσίας, κ. Αμφιλόχιου, που εισήχθη στο τμήμα Πνευμονολογίας του Κέντρου για νοσοκομειακή περίθαλψη, αφού βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό. «Η πορεία θεραπείας και ανάρρωσης του Μητροπολίτου είναι ικανοποιητική και προχωρά σύμφωνα με το σχέδιο. Η σημερινή έκθεση της ιατρικής...
08 Οκτωβρίου, 2020 - 13:59
Τελευταία ενημέρωση: 08/10/2020 - 13:53

Θετικά νέα για την υγεία του Μητροπολίτη Μαυροβουνίου

Διαδώστε:
Θετικά νέα για την υγεία του Μητροπολίτη Μαυροβουνίου

Θετικές είναι οι πληροφορίες από το Κλινικό Κέντρο Μαυροβουνίου όσον αφορά την κατάσταση της υγείας του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Μαυροβουνίου και Παραθαλασσίας, κ. Αμφιλόχιου, που εισήχθη στο τμήμα Πνευμονολογίας του Κέντρου για νοσοκομειακή περίθαλψη, αφού βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.

«Η πορεία θεραπείας και ανάρρωσης του Μητροπολίτου είναι ικανοποιητική και προχωρά σύμφωνα με το σχέδιο. Η σημερινή έκθεση της ιατρικής ομάδας έδειξε ότι όλες οι ζωτικές παράμετροι (θερμοκρασία, ροή οξυγόνου, καρδιακός ρυθμός, πίεση…) ήταν εντός των φυσιολογικών ορίων».

Όπως ανακοίνωσε το Κλινικό Κέντρο, ο Μητροπολίτης Αμφιλόχιος συνεχίζει τη θεραπευτική αγωγή και εξαιτίας της φύσης της νόσου βρίσκεται υπό συνεχή ιατρική παρακολούθηση.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων