27/04/2023 27/04/2023 Τη Ναζαρέτ, τον τόπο όπου έζησε τα παιδικά του χρόνια ο Ιησούς Χριστός, επισκέφθηκε ο Μητροπολίτης Μαυροβουνίου και Παραθαλασσίας κ. Ιωαννίκιος με όμιλο προσκυνητών. Ο Ιεράρχης της Σερβικής Εκκλησίας επισκέπτεται εδώ και λίγες ημέρες τους Αγίους Τόπους ενώ είχε συνάντηση και με τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλο. Τον Σεβασμιώτατο υποδέχθηκε ο Μητροπολίτης Ναζαρέτ κ. Κυριακός...
27 Απριλίου, 2023 - 14:34
Τελευταία ενημέρωση: 27/04/2023 - 13:58

Τον Μητροπολίτη Ναζαρέτ Κυριακό επισκέφθηκε ο Μαυροβουνίου Ιωαννίκιος

Διαδώστε:
Τον Μητροπολίτη Ναζαρέτ Κυριακό επισκέφθηκε ο Μαυροβουνίου Ιωαννίκιος

Τη Ναζαρέτ, τον τόπο όπου έζησε τα παιδικά του χρόνια ο Ιησούς Χριστός, επισκέφθηκε ο Μητροπολίτης Μαυροβουνίου και Παραθαλασσίας κ. Ιωαννίκιος με όμιλο προσκυνητών.

Ο Ιεράρχης της Σερβικής Εκκλησίας επισκέπτεται εδώ και λίγες ημέρες τους Αγίους Τόπους ενώ είχε συνάντηση και με τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλο.

Τον Σεβασμιώτατο υποδέχθηκε ο Μητροπολίτης Ναζαρέτ κ. Κυριακός ενώ ακολούθως προσέφερε κέρασμα και αναμνηστικά δώρα στον Μητροπολίτη Μαυροβουνίου και τους προσκυνητές.

Από την πλευρά του ο Μητροπολίτης κ. Ιωαννίκιος ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο κ. Κυριακό για την υποδοχή και την φιλοξενία και του ευχήθηκε όπως ο Κύριος τον ενδυναμώνει στο ποιμαντικό του έργο στη γη όπου ευλογήθηκε από τα βήματα του Κυρίου μας.

 Διαβάστε επίσης: 

Ο Μητροπολίτης Μαυροβουνίου Ιωαννίκιος στον Πατριάρχη Ιεροσολύμων

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων