22/05/2024 22/05/2024 Στην εκπομπή «Αιρέσεις και Αναιρέσεις» ο π. Ανδρέας Γκατζέλης ολοκληρώνει την ενημέρωση για την Εταιρεία της Θεοσοφίας και μας εξηγεί γιατί όποιος ισχυρίζεται ότι βρίσκεται στον χώρο της θεοσοφίας και ακολουθεί τη διδασκαλία της θεοσοφίας έχει βγει εκτός ορίων εκκλησίας, καθώς οι διδασκαλίες της θεοσοφίας είναι ασυμβίβαστες με τις διδασκαλίες της Ορθόδοξης Εκκλησίας. Η Ιερά...
22 Μαΐου, 2024 - 13:24
Τελευταία ενημέρωση: 22/05/2024 - 13:32

Αιρέσεις και αναιρέσεις της Pemptousia TV– Η Θεοσοφία αυτοπροσδιορίζεται

Διαδώστε:
Αιρέσεις και αναιρέσεις της Pemptousia TV– Η Θεοσοφία αυτοπροσδιορίζεται

Στην εκπομπή «Αιρέσεις και Αναιρέσεις» ο π. Ανδρέας Γκατζέλης ολοκληρώνει την ενημέρωση για την Εταιρεία της Θεοσοφίας και μας εξηγεί γιατί όποιος ισχυρίζεται ότι βρίσκεται στον χώρο της θεοσοφίας και ακολουθεί τη διδασκαλία της θεοσοφίας έχει βγει εκτός ορίων εκκλησίας, καθώς οι διδασκαλίες της θεοσοφίας είναι ασυμβίβαστες με τις διδασκαλίες της Ορθόδοξης Εκκλησίας.

Η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος και η Συνοδική Επιτροπή επί των Αιρέσεων, μέσα από την εκπομπή «Αιρέσεις και Αναιρέσεις», προβάλλει την Αιώνια Αλήθεια της Εκκλησίας μας, ελέγχοντας την πλάνη και την αίρεση στο φως της Ορθοδοξίας.

Πατήστε στην εικόνα για να μεταβείτε στο περιεχόμενο:

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων