08/12/2021 08/12/2021 Η εκπομπή “Πρόσβαση” μεταδίδεται από την PemptousiaTv σήμερα στις 17.05. Η πνευματική στην Ορθόδοξη Εκκλησία είναι τρόπος ζωής, έξω από τον χωρόχρονο του παρόντος κόσμου. Ενώ υφίσταται μέσα στον κόσμο, ζει και πολιτεύεται στα έσχατα, στον καινό κόσμο της επαγγελίας και της αποκαλύψεως. Ο ιερομόναχος π. Γεννάδιος Μανώλης διαλέγεται με προσκεκλημένους από τον χώρο της...
08 Δεκεμβρίου, 2021 - 10:32

Eκπομπή “Πρόσβαση” με τον π. Γεννάδιο Μανώλη

Διαδώστε:
Eκπομπή “Πρόσβαση” με τον π. Γεννάδιο Μανώλη

Η εκπομπή “Πρόσβαση” μεταδίδεται από την PemptousiaTv σήμερα στις 17.05.

Η πνευματική στην Ορθόδοξη Εκκλησία είναι τρόπος ζωής, έξω από τον χωρόχρονο του παρόντος κόσμου. Ενώ υφίσταται μέσα στον κόσμο, ζει και πολιτεύεται στα έσχατα, στον καινό κόσμο της επαγγελίας και της αποκαλύψεως. Ο ιερομόναχος π. Γεννάδιος Μανώλης διαλέγεται με προσκεκλημένους από τον χώρο της Εκκλησίας και της κοινωνίας, αναζητώντας τα αντισώματα για τις δυσκολίες του κόσμου τούτου, μέσα από την Ορθόδοξη πνευματικότητα, που έρχεται ως απάντηση στις προκλήσεις του σήμερα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων